Bazen psularda kaçaklar oluyor ve insanı da çarpan elektrikler kasanın metal yüzeylerinden temasla aktarılıyor. Bir keresinde başıma gelmişti. PSU koklarken dudağımda çatt diye bir elektrik çarpmıştı. Küçük bir çarpma ama büyüklerinde demek ki böyle izler bırakabiliyormuş diyebilirim.Kart güzel fakat o siyahlık canımı sıktı satıcı toz diyor dedim toz değil o başka bir şey siyahlık var napcam bilmiyorum
O zaman kartı satın almaktan vazgeçiyorum hocam başımıza dert almalayımBazen psularda kaçaklar oluyor ve insanı da çarpan elektrikler kasanın metal yüzeylerinden temasla aktarılıyor. Bir keresinde başıma gelmişti. PSU koklarken dudağımda çatt diye bir elektrik çarpmıştı. Küçük bir çarpma ama büyüklerinde demek ki böyle izler bırakabiliyormuş diyebilirim.
Karta zararı olmuş mudur bilmiyorum. Benim başımdan geçtikten sonra kontrollerini yapmıştım hiç bir sorunu yoktu. Kontrol edebilirsiniz. Bir de %100 elektrikten olmuştur demiyorum, aklıma o geldi dedim. Belki başka arkadaşlar başka sebepler sunabilir.O zaman kartı satın almaktan vazgeçiyorum hocam başımıza dert almalayım