Neler Yeni

Msi monitor icin Gaming Intelligence nasil kurulur???

TheFaLcoN

80+ Bronze
off yt de de yok cozumleri
type b kablo fln dediler yukarda ama onu takip nasil calistircaz veya nereden indiricez uygulamayi cok karmasik anlamiyorum
Hocam sorunu çözdüm gibi ama denemek lazım, Bu LİNK teki farklı bir monitör üzerinde gösteriyor ama bu bahsedilen kabloyla kasa ile monitör arasında bağlayıp tekrardan uygulamaya girmek lazım öyle bir denemek lazım bence sorun bu, kabloyu kasaya bağlayıp monitöre bağladıktan sonra düzelir gibi. Sizde bu kablo varsa deneme şansınız var mı ?

Ekler

• 1737143230719.png
    1737143230719.png
    372.1 KB · Hit: 6
  • 1737143241489.png
    1737143241489.png
    308.1 KB · Hit: 6

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Iaroslav
Hocam sorunu çözdüm gibi ama denemek lazım, Bu LİNK teki farklı bir monitör üzerinde gösteriyor ama bu bahsedilen kabloyla kasa ile monitör arasında bağlayıp tekrardan uygulamaya girmek lazım öyle bir denemek lazım bence sorun bu, kabloyu kasaya bağlayıp monitöre bağladıktan sonra düzelir gibi. Sizde bu kablo varsa deneme şansınız var mı ?
bakmak lazim yazici kablosu diye geciomus yazicim var
5 dk sonra geri donus saglarim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam anakartimda type b girisi yok mus
msi b650 tomahawk wifi

Son düzenleme:

TheFaLcoN

80+ Bronze
bakmak lazim yazici kablosu diye geciomus yazicim var
5 dk sonra geri donus saglarim

hocam anakartimda type b girisi yok mus
msi b650 tomahawk wifi
Tüh ya 😅

Bende olması lazım bulursam test edip olumlu olumsuz, konuyu güncellerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,065
Üyeler
167,049
Son üye
cancan3255
Top Bottom