Neler Yeni

MSI Monitör İndirimi Saçmalığı:) (cücüksepeti)

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Varya aslında böyle saçma olayları yapan sitelere bir ekip düzenleyip siteye saldırı yapıcaksın. Ardından mağdur olan insanlara istediklerini verdirtip işi bitireceksin. Geçmiş olsun hocam.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dün MSI monitör indirimi konusunu görünce sipariş vereyim dedim çiçeksepetinden.Akşamüstü çalışıyor iken telefonum çaldı fakat açamadım demin SMS e baktıgımda ise ciceksepeti müsteri hizmetlerine geri ulasmam gerektigini söylediler. Siparisi kontrol ettim hicbir sorun yoktu fakat canlı destege baglandıgımda böyle bir cevap aldım.İlk defa basıma geldi acıkcası :) ilk taksidini de cekmislerdi hesaptan.Neyse bu da ciceksepetinden ilkve son olsun ve lanet olsun :)
Rezillik başka bir şey değil :)

Dün;
Alıntıyı görüntüle

Bugün;

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Lafı koymuşsun son mesajda.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
sorunu ne hocam
ölü piksel diye tahmin ediyorum?
aynen ölü piksel ama itopyadan almıştım elim kırılsaydı da almasaydım. itopya sözde msi ya gönderdi leş bir teknis servis baktım 2 hafta geçti ses seda yok aradım noldu diye aramada bekletirken beni, monitörü geri kargoya vermişler. yok 3 piksel kuralı car curt sürünüyoz şimdide

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
CücükSepetine mail attım bakalım ne cevap gelecek :) o değil para da hiç oldu yok yere. Geri iade alana kadar karta ohooo. Kanunda bile yazmıyor mu yahu? Etikette ne görüyorsan o,tüketicinin lehine diye. Yemez mi :)

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
CücükSepetine mail attım bakalım ne cevap gelecek :) o değil para da hiç oldu yok yere. Geri iade alana kadar karta ohooo. Kanunda bile yazmıyor mu yahu? Etikette ne görüyorsan o,tüketicinin lehine diye. Yemez mi :)
kardeşim valla ben yıllarca mağazacılık yaptım ordaki kural şudur müşteri ne fiyatı görürse satışı o fiyat olur . aslında müşteri insiyatifi müşteriye asıl fiyatı söylersin müşteri kabul ederse gerçek fiyattan ödeme yapar eğer istemezse gördüğü fiyat geçerli olur.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
kardeşim valla ben yıllarca mağazacılık yaptım ordaki kural şudur müşteri ne fiyatı görürse satışı o fiyat olur . aslında müşteri insiyatifi müşteriye asıl fiyatı söylersin müşteri kabul ederse gerçek fiyattan ödeme yapar eğer istemezse gördüğü fiyat geçerli olur.
ben de aynı sekilde yazıp mail attım bakalım ne olacak :) böyle bir saçmalık gerçekten olamaz ya. Fiyatı rastgele mi yazıyorsun? Yazarken ya da yazdıktan sonra hiç bi bakmazsın? Hikaye bunlar hep. Geçeceksin o işi. Mağduriyet var ortada düpedüz dalga geçiyorlar:)

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
ben de aynı sekilde yazıp mail attım bakalım ne olacak :) böyle bir saçmalık gerçekten olamaz ya. Fiyatı rastgele mi yazıyorsun? Yazarken ya da yazdıktan sonra hiç bi bakmazsın? Hikaye bunlar hep. Geçeceksin o işi. Mağduriyet var ortada düpedüz dalga geçiyorlar:)
garipp detayları yaz herkes merak ediyor şimdi :D

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Attığın mailin SS'ini buraya atsana. Sağlam bi ayar var mı bi bakalım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,529
Üyeler
163,010
Son üye
Disconncy
Top Bottom