Neler Yeni

MSI monitörler sorunlu mu ?

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
MSI G241 Optix gerçekten artık bana sorunlu gelmeye başladı incehesaptan aldım ölü piksel çıktı arkadaşım itopyadan aldı onda da ölü piksel çıktı
bu forumda 2-3 kişi daha incehesaptan almış onlarda da ölüpiksel çıkmıştı valla çok garip güzel bir monitör açıkcası memnunum ama ölü piksel gibi bir kronik sorunu var bence

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
MSI G241 Optix gerçekten artık bana sorunlu gelmeye başladı incehesaptan aldım ölü piksel çıktı arkadaşım itopyadan aldı onda da ölü piksel çıktı
bu forumda 2-3 kişi daha incehesaptan almış onlarda da ölüpiksel çıkmıştı valla çok garip güzel bir monitör açıkcası memnunum ama ölü piksel gibi bir kronik sorunu var bence
Ya elde kalma malları millete ucuza piyasaya sürdüler.
Ya şans yok . :D
Aslında ben de çok şanssız bir insanım, bekliyordum ölü piksel. Ölü piksel olmayınca oh çektim. Ben dahil iki arkadaşım aldı aynı monitörü İtopya'dan. Hiçbirimizde sorun çıkmadı şükür.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
Ya elde kalma malları millete ucuza piyasaya sürdüler.
Ya şans yok . :D
Aslında ben de çok şanssız bir insanım, bekliyordum ölü piksel. Ölü piksel olmayınca oh çektim. Ben dahil iki arkadaşım aldı aynı monitörü İtopya'dan. Hiçbirimizde sorun çıkmadı şükür.
vallaha için el vermiyor aslında ölü piksel değil gibi ama şöyle bir resimde var istersen sende dikkatli bak testlerde bende ilk fark etmemiştim
WhatsApp Image 2020-10-19 at 13.26.29 (1).jpeg
WhatsApp Image 2020-10-19 at 13.26.29 (2).jpeg

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
vallaha için el vermiyor aslında ölü piksel değil gibi ama şöyle bir resimde var istersen sende dikkatli bak testlerde bende ilk fark etmemiştimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dün bunu inceledim ezik gibi geldi bana ama emin olamadığım için tam bir şey söylemedim. İdarelik kullanmaya monitörün varsa bir garantiye yollasana?
Ama o kısımda sıkışma var gibi geldi bana, o yüzden böyle karanlık gözüküyor olabilir. Nedenini bir türlü ben de anlayamadım.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
Dün bunu inceledim ezik gibi geldi bana ama emin olamadığım için tam bir şey söylemedim. İdarelik kullanmaya monitörün varsa bir garantiye yollasana?
Ama o kısımda sıkışma var gibi geldi bana, o yüzden böyle karanlık gözüküyor olabilir. Nedenini bir türlü ben de anlayamadım.
bana da çok garip geliyor farkında bile değilim aslında gönderip yine günlerce beklemek istemiyorum derslerim var şuan ama mecbur göndericez bakalım sonucunu paylaşırım

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
bana da çok garip geliyor farkında bile değilim aslında gönderip yine günlerce beklemek istemiyorum derslerim var şuan ama mecbur göndericez bakalım sonucunu paylaşırım
Geçmiş olsun, sonucu bekliyoruz.

okanygtt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Okan yigit
Kaçırmayın derim hocam. Bugün geldi monitörüm şu an G241'den yazıyorum. Gerçekten çok güzelmiş IPS ekranın farkını şimdi daha iyi anladım. :)
Hocam isik sizmasi varmi karanlik odada siyah ekran yapinca ?

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
Forumda biri bu https://www.trendyol.com/asus/vp249...BwE&v=&boutiqueId=411304&merchantId=105369&v= monitörü önerdi. Bu fiyat bandında ararken ben de bunları buldum https://www.trendyol.com/msi/optix-...-34429457?boutiqueId=535808&merchantId=197602 Curved olmayanı ise 100TL daha ucuz. Sizce hangisi? James Donkey 24 inç 144HZ alacaktım ancak stok bitti bunlara bakıyorum şuanda.
şu anda bapımsız konuşuyorum monitörler hakkında pek bilgim yok ama msi ve biraz kavisli diye 1000 tl daha fazla vermem ben bi monitöre ama dediğim gibi monitörler hakkında pek bi bilgim yok msi da daha fazla özellik vardır aradaki 1000 tl yi hakediyosa orasını bilmem ama direk göze çarpan özellikelre göre sadece kavisli ve msi diye 1000 tl fazladan verilmez bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,387
Üyeler
164,831
Son üye
berkaygnsx