garantisi yoksa yaptırması çok pahalıya yeni monitör almak daha mantıklı olabilir sorun bakalım kaça patlarMSI monitörum ekranı darbe alıp kırıldı ne yapabilirim
Garantisi var garantiden faydalanabiliyor muyum ?garantisi yoksa yaptırması çok pahalıya yeni monitör almak daha mantıklı olabilir sorun bakalım kaça patlar
Garantiye girmez bu yapacak bir şey yok gibi.Garantisi var garantiden faydalanabiliyor muyum ?
Msi ın servisi çok fena para istiyor kullanıcı hatalarında ama yinede götürün bir fiyat alın olmadı tanıdığınız güvendiğiniz bir yere yaptırırsınız.MSI monitörum ekranı darbe alıp kırıldı ne yapabilirim
31.5 inç benim ki mürekkep muhtemelen bendede akmışDostum benimde 3 ay önce excalibur 23.8 inç monitörüm aynı şekilde kırıldı sormadığım yer kalmadı kimse tamir kabul etmiyor mürekkep akmış çünkü monitörün onu at çöpe dediler aynısı olmuş geçmiş olsun yenisini al daha iyi yenisi kadar para tutar yapsalar bile.
Ama siz yinede bir sorun teknik servise sizinki düz ekran belki tamir olabilir benimki kavisli ekran olduğu için tamir şansı yoktu hassas parçalar monitörler elim çarptı ve düştü benim monitör sol ekran simsiyahtı sizdeki gibi.31.5 inç benim ki mürekkep muhtemelen bendede akmış