Çözüldü✓ MSI monitörum kırıldı tamiri olur mu ne yapmam lazım ?

Emiroğlu

80+
Reaksiyon skoru
2
MSI monitörum ekranı darbe alıp kırıldı ne yapabilirim

Ekler

• IMG_20240127_171133.jpg
    IMG_20240127_171133.jpg
    3.3 MB · Hit: 153
Dışarıdan dokunduğumda bı kırık falan yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çocuğum mu diyeyim düşmanım mı bilmiyorum ;) vurdu ben işte iken geldiğimde böyle bı sürpriz ile karşılaştım ;) daha taksidi bitmedi 3 ay oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garantisi yoksa yaptırması çok pahalıya yeni monitör almak daha mantıklı olabilir sorun bakalım kaça patlar
Garantisi var garantiden faydalanabiliyor muyum ?

Girmez garantiye ama garanti var diye uyguna yaparlar biraz

MSI monitörum ekranı darbe alıp kırıldı ne yapabilirim
Msi ın servisi çok fena para istiyor kullanıcı hatalarında ama yinede götürün bir fiyat alın olmadı tanıdığınız güvendiğiniz bir yere yaptırırsınız.

Dostum benimde 3 ay önce excalibur 23.8 inç monitörüm aynı şekilde kırıldı sormadığım yer kalmadı kimse tamir kabul etmiyor mürekkep akmış çünkü monitörün onu at çöpe dediler aynısı olmuş geçmiş olsun yenisini al daha iyi yenisi kadar para tutar yapsalar bile.

Dostum benimde 3 ay önce excalibur 23.8 inç monitörüm aynı şekilde kırıldı sormadığım yer kalmadı kimse tamir kabul etmiyor mürekkep akmış çünkü monitörün onu at çöpe dediler aynısı olmuş geçmiş olsun yenisini al daha iyi yenisi kadar para tutar yapsalar bile.
31.5 inç benim ki mürekkep muhtemelen bendede akmış

31.5 inç benim ki mürekkep muhtemelen bendede akmış
Ama siz yinede bir sorun teknik servise sizinki düz ekran belki tamir olabilir benimki kavisli ekran olduğu için tamir şansı yoktu hassas parçalar monitörler elim çarptı ve düştü benim monitör sol ekran simsiyahtı sizdeki gibi.

Masaüstünde sol üstteki logo kırılma sebebini açıklıyor sanki :D Geçmiş olsun.

Tamir masrafı adı altında ürün bedeli kadar / ürün bedelinden fazla fiyat çıkarırlar. Uğraşmana değmez. Yenisini bak. Çok geçmiş olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,470
Üyeler
183,840
Son üye
ByÇekmekes
Geri