Kimse bilemez bunun cevabını ama 5xxx işlemciler için bios update atman gerekiyor çalıştırman için.Arkadaşlar MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI ile R7 5800X kullanacağım. Direkt kullanabilir miyim yoksa BIOS güncellemesi şart mı? B550 XE ile update yapmadan görüntü aldım.
Vallaha bilemiyorum ki. Zaten işlmciyi takmadan bios güncellemesi yapabilyorsunuz güç bağlantısını takarakArkadaşlar MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI ile R7 5800X kullanacağım. Direkt kullanabilir miyim yoksa BIOS güncellemesi şart mı? B550 XE ile update yapmadan görüntü aldım.
ben senin yerinde olsam güncelleyip kullanırdımArkadaşlar MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI ile R7 5800X kullanacağım. Direkt kullanabilir miyim yoksa BIOS güncellemesi şart mı? B550 XE ile update yapmadan görüntü aldım.
Böyle dediklerine bakma. Geldiğinde belki desteklemeyen sürümde olabilir.
Hocam güç verip herhangi bir bileşen takmadan yapılan işlem değil mi BIOS flashback?MPG B550 GAMING EDGE WIFI'ı Ryzen 7 5800X ile kullanabilmen için BIOS sürümünün en aşağı 7C91v14 olması lazım. Onun aşağısındaki bir sürümde taktığında çalışmayacaktır.
Yalnız bu seni herhangi bir sıkıntıya sokmaz çünkü o anakartta BIOS Flashback var. O anki BIOS sürümüyle desteklenen bir işlemci takıp üst sürüme güncellemene gerek yok. Doğrudan BIOS Flasback yöntemini kullanarak Ryzen 7 5800X kullanabileceğin BIOS sürümüne geçebilirsin rahatlıkla. Kafan takılmasın.
MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI AMD AM4 DDR4 M.2 USB 3.2 Gen 2 HDMI ATX Gaming Motherboard
Powered by AMD Ryzen AM4 processors, the MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI offers perfect balance between appearance and performance with Wi-Fi, Extended Heatsink Design, Core boost, Pre-installed I/O Shielding and Mystic Light. Equipped with a PCI-e 4.0 slotwww.msi.com
Böyle dediklerine bakma. Geldiğinde belki desteklemeyen sürümde olabilir.
Tabii yine bu da önemli değil, BIOS Flashback olduğu için kafa rahat.
MSI MPG B550 GAMİNG EDGE WİFİ hocam.Knk sen hangi anakartı alıcaksın aynı türden 30 defa konu açtın ??
evet anakarta güç verip öyle kurucanHocam güç verip herhangi bir bileşen takmadan yapılan işlem değil mi BIOS flashback?
MSI MPG B550 GAMİNG EDGE WİFİ hocam.
Evet, aynı şeyden bahsediyoruz.Hocam güç verip herhangi bir bileşen takmadan yapılan işlem değil mi BIOS flashback?
Hocam ben bugün ASUS EZFLASH 3 ile güncelledim mesela ROG STRIX B550 XE'yi. Direkt açıldı sistem ilk bios sürümüyle. Keşke açılıp güncellesem öyle daha kolay geliyor.Evet, aynı şeyden bahsediyoruz.
ATX 24 pin güç kablosu takılı olması yeterli diye biliyorum, çok önemli değil.