Neler Yeni

Öneri MSI OPTIX G242 vs ASUS VP249QGR

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Alper
Hocam ben parlaklığı %30 civarına kısıp ve sürekli gece modunda kulanıyorum. Gözüm alıştığı için sarımsı da görmüyorum. O LG monitörü gidip Vatan bilgisayardan alabilirim en azından test etme imkanım olabilir. İade içinde sorun çıkartmazlar.
Örnek verecek olursam 300nit parlaklıktan 120nite kadar düşüyor ve gerçekten gözle görülür bir şey bırakmıyorlar.Bu fiyat bandındaki çoğu monitör böyle.Muhakak deneme fırsatınız var ise deneyin derim çok güzel bir F/P ürünü olduğunu düşünüyorum ben güncellik bakımından LG olanı tercih ederdim daha güncel bir monitör diye biliyorum. AOC 24G2U'ya da bakın derim.

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
Bahsedilen aynı monitörler değil ama bildiğim kadarıyla 1 ms gtg moduna alındığında parlaklığın ciddi manada kısıldığını okudum.Hiçbir oyunu o kadar kısık parlaklıkta oynayamazsınız oynasanız bile zevk almazsınız.Gerçek 1ms gtg evet ama işlevselliği önemli.
Az önce yazdığımda değindim efendim konuya.

iep_yk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
İbrahim Emir Polat

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dediğin gibi bazı tn panellerin renk kalitesi iyi olabiliyor ancak yorumlarda da gördüğüm için belirtmek istemiştim. Gtg olayı evet doğru LG' nin sitesinde de öyle söyleniyor belki de doğrudur ancak zamanında bir arkadaş kendiliğinden 1ms olmadıgını vesayre iddia etmişti o yüzden değindim zaten okumuştum diye de belirttim yukarıda. Son olarak da evet videodaki 24GN600-B modeli ancak 24GN650-B modeli ile epeyde gördüğüm kadarıyla tek farkları pivot özelliği. Yanlış anlama lütfen yalanlamak adına vesayre yazmadım senin söylediğin her şey de doğru ancal ben bu sıralar monitör çok araştırdığım için gördüğüm şeylere değinmek istedim.
Yani eğer bir özellik açmak gerekiyorsa onu sitede belirtirler diye düşünüyorum. HP X24IH modelinde mesela GTG 1MS bilgisi verilmiş fakat onerdrive özelliği ile yazıyor. Dediğiniz gibi de olabilir tabi ki test etmeden bilemiyorum.

dekovil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can Xene
Örnek verecek olursam 300nit parlaklıktan 120nite kadar düşüyor ve gerçekten gözle görülür bir şey bırakmıyorlar.Bu fiyat bandındaki çoğu monitör böyle.Muhakak deneme fırsatınız var ise deneyin derim çok güzel bir F/P ürünü olduğunu düşünüyorum ben güncellik bakımından LG olanı tercih ederdim daha güncel bir monitör diye biliyorum. AOC 24G2U'ya da bakın derim.
24G2U şu an piysa da yok gibi hocam varsa da 2000 TL civarı. Ben 1800'ü zorluyorum.
LG Kafama yatmadı değil gidip denemem gerek Vatan bilgisayarda var gidip bakabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani eğer bir özellik açmak gerekiyorsa onu sitede belirtirler diye düşünüyorum. HP X24IH modelinde mesela GTG 1MS bilgisi verilmiş fakat onerdrive özelliği ile yazıyor. Dediğiniz gibi de olabilir tabi ki test etmeden bilemiyorum.
HP X24IH paneli hangi firmadan alıyor hocam? Onu da görmüştüm ve iyi gibi duruyordu HP.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Alper
24G2U şu an piysa da yok gibi hocam varsa da 2000 TL civarı. Ben 1800'ü zorluyorum.
LG Kafama yatmadı değil gidip denemem gerek Vatan bilgisayarda var gidip bakabilirim.
En mantıklısı.Deneyemediğiniz ürünü muhakak almadan önce incelleme videolarını izleyin internette bulacaksınız :)
Ayrıca çoğu kişi tavsiye ettiği monitörlerin gerçek özelliklerini bilmiyor geneli kağıt üzerinde okuduğunu yazıyor,ne bir incelleme videosunu izleyip tavsiyede bulunuyorlar ne de gerçekten kullanıp görmüşler.Benim tavsiyem ilk öncelliğin Vatan bilgisayarda görmen ikinicisi inceleme videoları fazlasıyla mevcut bir göz atman,zaten orada kabataslak kafana yatar.

Son düzenleme:

dekovil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can Xene
En mantıklısı.Deneyemediğiniz ürünü muhakak almadan önce incelleme videolarını izleyin internette olacaktır :)
LG'nin portundan tut her şeyi daha güncel evet. Gidip bakacağım hocam. İnceleme videolarının beni yanıltacağını düşünüyorum. VA Panel 60hz ile göreceğim çünkü. 24G2U stoklarda yok malesef. Hocam LG'de kafama yatmazsa Asus VP249QGR için ne dersiniz? :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Mesaj otomatik birleştirildi:

HP X24IH paneli hangi firmadan alıyor hocam? Onu da görmüştüm ve iyi gibi duruyordu HP.
O konu hakkında bilgim yok maalesef

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Alper
LG'nin portundan tut her şeyi daha güncel evet. Gidip bakacağım hocam. İnceleme videolarının beni yanıltacağını düşünüyorum. VA Panel 60hz ile göreceğim çünkü. 24G2U stoklarda yok malesef. Hocam LG'de kafama yatmazsa Asus VP249QGR için ne dersiniz? :D
Maalesef o ürünü hiç incelemedim,bir yorum yapamayacağım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,848
Üyeler
159,848
Son üye
by_muryum
Top Bottom