Neler Yeni

Msi OPTIX G24C6 2. El alınır mı??

Hasan344

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba yukarıda yazdığım monitörü 2. Elden 2800tl'ye buldum. Sadece 1 haftalık ve kutusu garantisi var. Elden testlerini yaparak alacağım. Ve bu monitörün kronik sorunu yok diye biliyorum. Sıfırına bütçem yetmiyor sizce alınır mı??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimsenin bir fikri yokmu ya?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar merhaba yukarıda yazdığım monitörü 2. Elden 2800tl'ye buldum. Sadece 1 haftalık ve kutusu garantisi var. Elden testlerini yaparak alacağım. Ve bu monitörün kronik sorunu yok diye biliyorum. Sıfırına bütçem yetmiyor sizce alınır mı??

Alınabilir hocam, gerekli testleri yapıp sağlamlığını kontrol edip alabilirsiniz.

Hasan344

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar

Bildiğim kadarıyla sorun yok. Dikkatli inceleyin ölü piksellere, garantisi varsa garanti dışı kalmasını sağlayacak bir durum var mı, o kadar kısa sürede kozmetik açıdan da mükemmel kalmış olmalı. Eğer ki problem göremezseniz bence alınır.

Hasan344

80+ Gold
Bildiğim kadarıyla sorun yok. Dikkatli inceleyin ölü piksellere, garantisi varsa garanti dışı kalmasını sağlayacak bir durum var mı, o kadar kısa sürede kozmetik açıdan da mükemmel kalmış olmalı. Eğer ki problem göremezseniz bence alınır.
Evet hocam bende bakacağım eğer yarın gidip alırsam yazarım.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,358
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Tamamdır hocam. Dediğim gibi kronik bir sorunu yoktur değilmi?
Benim bildiğim bir kronik sorunu yok, detaylı inceleyip ölü pixel testi, ışık sızması testi, ghosting testlerini ihmal etmeyin.

Hasan344

80+ Gold
Benim bildiğim bir kronik sorunu yok, detaylı inceleyip ölü pixel testi, ışık sızması testi, ghosting testlerini ihmal etmeyin.
Hepsini yapacağım hocam çok teşekkürler.

Top Bottom