Msı Optix MAG274QRF 27'' Nasıldır?

6600 TL bandında var vatanda o monitör almak isteyen varsa o fiyata yakın fiyat

Fiyatı 9500 deyken mi 5 in altına iniyor ?
Aynı monitörü Ocaktan belli takip ediyorum ve bizzat kaç aydır kullanıyorum. Anlık fiyatının 9500 olması ederinin o olduğu anlamına gelmez.
Hocam 4750 TL'Yİ bu kurda inmesi imkansız minimum 9k-7k arası, dün son 2 stok vardı 6000tlden o da bitti.
7-9 etmez
5300 falan bunun ederi.
IMG_20220626_154230.jpg

Ederi 5300tl olsa da o fiyata alman imkansız
İmkansız değil, ürünün fiyat dalgalanmasına bakarsan 5.2-5.5 bandına sık sık düştüğünü görürsün. Forumda da konusu açılıyordu 5 bandında.
6K ve üzeri bu monitör için fazla. Yarının fiyatı belli olmaz ama 600-700 fazla verdiğini bilsin.

Arkadaşların bahsettiği gibi bu ürünün ederi gördüğü en dip fiyattır.
En dip gördüğü fiyatta bu zamana kadar 4.750 tl idi.
Şuanda takip listem de.
8k da uzun süre kaldı ve bu fiyatlar gerçekten inanılmaz derece de saçmalık ve bunu yapanlar elinde bolca stok bulunduranlar.
İstedikleri kadar fiyatları 9k'lara çıkartıp çıkartıp indirsinler elbet düşürmek zorunda kalacaklar çünkü bu cihazın bir üst modeli çıktı birkaç ay önce ve piyasaya stok sürüldüğün de görürüm ben o 9k'ları :)
Uzun lafın kısası eğer acelesi olmayıp bu monitörü almayı düşünen arkadaşlar var ise onlar için ciddi indirim gördüğüm de seve seve bilgilendirme yaparım merak etmesinler.

İmkansız değil, ürünün fiyat dalgalanmasına bakarsan 5.2-5.5 bandına sık sık düştüğünü görürsün. Forumda da konusu açılıyordu 5 bandında.
6K ve üzeri bu monitör için fazla. Yarının fiyatı belli olmaz ama 600-700 fazla verdiğini bilsin.
5.2-5.3kya indiğini gördüm hocam ama daha şu anda 6dan daha ucuza alamaz önümüzdeki aylarda iner mi bilmem ama bu ekonomide bu fiyat gayet iyi şu an en ucuz vatanda 6.600

vatandakinde sadece Freesync diyor ama neden?

Arkadaşların bahsettiği gibi bu ürünün ederi gördüğü en dip fiyattır.
En dip gördüğü fiyatta bu zamana kadar 4.750 TL idi.
Şuanda takip listem de.
8k da uzun süre kaldı ve bu fiyatlar gerçekten inanılmaz derece de saçmalık ve bunu yapanlar elinde bolca stok bulunduranlar.
İstedikleri kadar fiyatları 9k'lara çıkartıp çıkartıp indirsinler elbet düşürmek zorunda kalacaklar çünkü bu cihazın bir üst modeli çıktı birkaç ay önce ve piyasaya stok sürüldüğün de görürüm ben o 9k'ları :)
Uzun lafın kısası eğer acelesi olmayıp bu monitörü almayı düşünen arkadaşlar var ise onlar için ciddi indirim gördüğüm de seve seve bilgilendirme yaparım merak etmesinler.
Acele etmeyip bekliyorum o zaman

bayağı bi inceledimde yok be başka senin dediğin 2 3 ay önce içindi. şuan bayağı iyi fiyata almışım. ki zaten fiyat dalgalanmasınıda ülkede bu kurla ve bu dalgalanmayla ele alıp en dip bunun değeridir diyemeyiz. piyasada fiyatlar 7-7,5 k gibi başlıyor. sadece vatan 6 küsür ama oda sadece freesync diyor onuda çözemedim.

sadece vatan 6 küsür ama oda sadece freesync diyor onuda çözemedim.
Sen kimin ne dediğine bakma. Ürün ne ise ona bak. Bilgin varsa zaten bunun ne olduğunu anlarsın yoksa da ya Google ya msi.com üzerinden bakarak çözersin.

Freesync monitörlerin neredeyse hepsi Adaptive-Sync ile Nvidia kartlarda kullanılıyor hatta Nvidia buna sertifika bile veriyor. Sertifikası varsa G-Sync Compatible olarak geçer. G-Sync Compatible olanlar Nvidia kartlarda Freesync yani Adaptive-Sync açılabildiği Nvidia tarafından sertifikalanmış monitörlerdir.

Normalde 3 Ay Sonra Alacaktım Fakat Dün İndirimde 5.999.99 TL ye Görünce Hemen Aldım.
Daha uyguna bulabilir miydim? Beklemeli miydim? Diye Kafamda Deli Sorular... :) Hayırlı Olmuşmudur Düşüncelerinizi Alayım Dostlar.
Kullandım renkleri iyi, parlaklığı çok yeterli değil ışık almayan ortamda kullanmalısın! Ölü piksel çıkma olasılığı çok yüksek bir model 1 gün sonra 15-20 tane parlak nokta 2 ölü piksel çıkmıştı. Birde güç kablosu hariç hepsi kısa kasa yerde veya çift monitör kurulumu gerekirse uzun kaliteli kablolar alman gerekecek stand çok güzel yani şans işi panel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri