Msı Optix MAG274QRF 27'' Nasıldır?

Sen kimin ne dediğine bakma. Ürün ne ise ona bak. Bilgin varsa zaten bunun ne olduğunu anlarsın yoksa da ya Google ya msi.com üzerinden bakarak çözersin.

Freesync monitörlerin neredeyse hepsi Adaptive-Sync ile Nvidia kartlarda kullanılıyor hatta Nvidia buna sertifika bile veriyor. Sertifikası varsa G-Sync Compatible olarak geçer. G-Sync Compatible olanlar Nvidia kartlarda Freesync yani Adaptive-Sync açılabildiği Nvidia tarafından sertifikalanmış monitörlerdir.
Hocam aydınlattığın için saol. anlamadığım şey ise sitelerde ''vatan, itopya vs vs'' gibi yerlerde ürünün özelliklerine bakınca G-Sync olduğunu belirtir. bu monitörde ise hepsi G-sync yazarken vatan freesync yazmış o kafamı karıştırmıştı. acaba aynı modelin iki farklı seçeneğimi var diye düşünmüştüm ama anlatımın yeterince açıklayıcı olmuş jeton bi nevi düştü :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandım renkleri iyi, parlaklığı çok yeterli değil ışık almayan ortamda kullanmalısın! Ölü piksel çıkma olasılığı çok yüksek bir model 1 gün sonra 15-20 tane parlak nokta 2 ölü piksel çıkmıştı. Birde güç kablosu hariç hepsi kısa kasa yerde veya çift monitör kurulumu gerekirse uzun kaliteli kablolar alman gerekecek stand çok güzel yani şans işi panel.
kasayı yanında kullanacağım. diğer konularda da sıkıntı yok. tek bilinmeyen kısım şans faktörü. bakalım sorunsuz mu çıkacak yoksa ölü pikselli mi. gerçi teknolojik aletlerde aşırı şanssızım hele ki telefonlarda :D

Hocam aydınlattığın için saol. anlamadığım şey ise sitelerde ''vatan, itopya vs vs'' gibi yerlerde ürünün özelliklerine bakınca G-Sync olduğunu belirtir. bu monitörde ise hepsi G-sync yazarken vatan freesync yazmış o kafamı karıştırmıştı. acaba aynı modelin iki farklı seçeneğimi var diye düşünmüştüm ama anlatımın yeterince açıklayıcı olmuş jeton bi nevi düştü :)

kasayı yanında kullanacağım. diğer konularda da sıkıntı yok. tek bilinmeyen kısım şans faktörü. bakalım sorunsuz mu çıkacak yoksa ölü pikselli mi. gerçi teknolojik aletlerde aşırı şanssızım hele ki telefonlarda :D
Monitör de benim şans az o yüzden dell viewsonic daha güvenli.

arkadaşlar bunun msı g273qf ile farkı nedir ?

Normalde 3 Ay Sonra Alacaktım Fakat Dün İndirimde 5.999.99 TL ye Görünce Hemen Aldım.
Daha uyguna bulabilir miydim? Beklemeli miydim? Diye Kafamda Deli Sorular... :) Hayırlı Olmuşmudur Düşüncelerinizi Alayım Dostlar.
https://www.itopya.com/Karsilastir Bi bakar mısın dostum tek farkı galiba renk sayısı birisi 16milyon diğeri 1 milyar başka fark göremedim.

arkadaşlar bunun msı g273qf ile farkı nedir ?

https://www.itopya.com/Karsilastir Bi bakar mısın dostum tek farkı galiba renk sayısı birisi 16milyon diğeri 1 milyar başka fark göremedim.
he bide 3 tane usb 2,0

@Toxpox @AuroraVI
Aynı monitörü Ocaktan belli takip ediyorum ve bizzat kaç aydır kullanıyorum.

Hocalarım bu ürünü Vatan Pc’den bugün alacağım fakat

Vatanda freesync diye geçiyor bu modeli sorduğumda gsync mi freesync mi diye sordu.

Anlamadığım şey bu monitörü akakçeye yazıyorum bütün satıcıların ürün açıklamasında G-Sync yazıyor sadece vatanda freesync yazıyor. O kadar aklım karıştı ki alsam mı almasam mı diye aydınlatabilicek var mı?

@55superx
@Toxpox @AuroraVI

Vatanda freesync diye geçiyor bu modeli sorduğumda gsync mi freesync mi diye sordu.

Anlamadığım şey bu monitörü akakçeye yazıyorum bütün satıcıların ürün açıklamasında G-Sync yazıyor sadece vatanda freesync yazıyor. O kadar aklım karıştı ki alsam mı almasam mı diye aydınlatabilicek var mı?

Son düzenleme:
@Toxpox @AuroraVI

@55superx
G-Sync mevcut.

@Toxpox @AuroraVI

İkisi de var.

Alan arkadaşlardan inceleme bekliyoruz.
Alan bazı arkadaşlar inceleme yapmıştı ve sıra sizler de :)
Fazla inceleme göz çıkartmaz ;)

Alan arkadaşlardan inceleme bekliyoruz.
Alan bazı arkadaşlar inceleme yapmıştı ve sıra sizler de :)
Fazla inceleme göz çıkartmaz ;)
valla reis sorun olarak ışık sızması ve ghosting yoktu. onun haricinde daha önce 144 hz kullandığım için o konuda eksra bişey diyemeyeceğim yani görüntü olsun renk doygunluğu olsun beni tatmin etti. valla kısaca çok sevdim verdiğim paraya fazlasıyla değdi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,065
Üyeler
185,218
Son üye
alii7
Geri