Neler Yeni

Yardım MSI Optix MAG322CQR alınır mı??

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,425
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Va Panel ghosting elbette olacak sorusu bile sorulmamalı. Bu arada Va panele göre kalitesi gayet iyi hatta güzel ıps seviyesinde görüntü veriyor.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
https://www.epey.com/monitor/msi-optix-mag322cqr.html Arkadaşlar bu monitörü buldum bi arkadaşta sıfır kutulu 2 ay vs kullandı 6500 TL ye bırakıyor alınır mı? sizce? Herhangi sorun vs sıkıntı yok monitörde. Ghosting vs varmıdır acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kat Kat İyi

watchd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
K B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Va Panel ghosting elbette olacak sorusu bile sorulmamalı. Bu arada Va panele göre kalitesi gayet iyi hatta güzel ıps seviyesinde görüntü veriyor.
hocam rahatsız edecek seviyede olmasında başka bir şey istemem monster ayrond v1.1 aldım ghosting gözüme gözüme vurdu 2k da şöyle iyi bir monitör alayım dedim ama genel olarak beğeniliyor bu model
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kat Kat İyi
hocam bütçem 6500 tl bahsettiğim monitörü 2. el olarak alacağım 2 ay kullanıldı sadece ve bu monitör 12k

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
https://www.epey.com/monitor/msi-optix-mag322cqr.html Arkadaşlar bu monitörü buldum bi arkadaşta sıfır kutulu 2 ay vs kullandı 6500 TL ye bırakıyor alınır mı? sizce? Herhangi sorun vs sıkıntı yok monitörde. Ghosting vs varmıdır acaba
CR modelini kullanıyorum ghosting evet var ancak sorun olmuyor benim için valorantta oynuyorum FIFA vsde. Ne için kullanıcısına göre değişir ama şuan 6500₺ diyorsun bilemiyorum değer mi. Ben 3500₺ gibi bir rakama almıştım geçen yaz.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
hocam rahatsız edecek seviyede olmasında başka bir şey istemem monster ayrond v1.1 aldım ghosting gözüme gözüme vurdu 2k da şöyle iyi bir monitör alayım dedim ama genel olarak beğeniliyor bu model

hocam bütçem 6500 TL bahsettiğim monitörü 2. el olarak alacağım 2 ay kullanıldı sadece ve bu monitör 12k
Sonradan Fark Ettim Hocam :)

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,425
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Aryondla bir tutma Aryond bu işin bebesi daha Msı da ki ghosting ile Aryond daki aynı seviyede değil. Msi bu işin kralı piri, Aryond zaten kötü, paneli de kötü, renkleri de kötü kompulo kötü. Msi alınır üzmez.

watchd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
K B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldım gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri