Buradan bakabilirsin, bunlar destekleyenler.emin misin gen4 olduğuna ?
Buradan bakabilirsin, bunlar destekleyenler.emin misin gen4 olduğuna ?
Evetemin misin gen4 olduğuna ?
İlki iyi de 2. M2 slotu direkt çöp sayılır bu arada. PCI 3.0 X2 ne yav?
MSI ın sonunda "gen 3" yazan birkaç modeli hariç hepsinde var. B550 nin özelliği PCI 4.0 olması zaten, niye çıkarırlar anlamıyorum.emin misin gen4 olduğuna ? varmış evet
Her türlü konu başındaki anakarttan iyidir hocam. Bir de zaten bu bütçede bi anakart alıyosan 1. slota takarsın bi tane Fury Renegade keyfine bakarsın. 2. Slota da depolaması yüksek hızı düşük bişey alsan kafidir.İlki iyi de 2. M2 slotu direkt çöp sayılır bu arada. PCI 3.0 X2 ne yav?
hep satış taktiği bunlarMSI ın sonunda "gen 3" yazan birkaç modeli hariç hepsinde var. B550 nin özelliği PCI 4.0 olması zaten, niye çıkarırlar anlamıyorum.
İade edip HB'dekini al bence dostum.hep satış taktiği bunlar
Bütçe yeterse şuna zorla derim. B550 DS3H biraz giriş seviyesi kalıyor.hep satış taktiği bunlar
siparişi iptal ettim. amazondan msı b450m a pro max aldım arızalı çıktı onu garantiye göndericem artık değişim ile bu anakartı kullanıcam 1700e almıştımBütçe yeterse şuna zorla derim. B550 DS3H biraz giriş seviyesi kalıyor.
Bunu alamazsan mecbur DS3H kalıyor.
Garantiyle uğraşma yeni aldıysan B450 yi de iade et geç derim. Garantinin ne yapacağı belli olmaz.siparişi iptal ettim. amazondan msı b450m a pro max aldım arızalı çıktı onu garantiye göndericem artık değişim ile bu anakartı kullanıcam 1700e almıştım
ne alayım yerine 1700e almıştım onu uygun diyeGarantiyle uğraşma yeni aldıysan B450 yi de iade et geç.
İşlemci ne olacak? Ona göre bir yorum yapayım.ne alayım yerine 1700e almıştım onu uygun diye