bu anakart dahilinde 4060 ti ekran kartına ryzen 5 7500F bir işlemciye ve asus bir monitöre sahibim. Ortada hiçbir sebep yokken bilgisayarımın ekranında siyah yerlerde net bi şekilde belli olan ve eğer dikkatli bakarsanız her rengin üzerinde görünen belirli yerlerde ince belirli uzunlukta yatay çizgiler oluşuyo ve bazen gidiyolar ve hiç gözükmüyolar ve bazende ekrana geliyolar. Bunun dışında bilgisayar açılırken msi yazısı gözüktüğünde yazıdan yukarıya doğru çizgi halinde ışık süzmesi şeyler beliriyor. Ben bunu düzeltmek adına biosu güncellemeye karar verdim ama bios ekranı hepsinden beter bi şekilde dikey çizgiler barındırıyodu ve biosu güncelledikten sonra masaüstünün arkasında silik bi şekilde bios güncellemesi ekranı kaldı bu geçti ama sorunum hiçbir şekilde düzelmedi ve git gide kötüye gidiyor. Sorunun neyden kaynaklı olduğundan emin değilim ama anakarttan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve bence %85 ihtimalle anakarttan. Hepsinin garantisi var bu yüzden sıkıntı olucağını düşünmüyorum ama aklınızda çözüm varsa deneyebilirim(sistemi temizledim sorun pislikle kaynaklı değil termal macunumda taze yani bu konuda problem yok).