🔥İndirim MSI Pro B650M-E 3.318 TL

Fırsat güzel de bu b650 anakartlarda tek m2 slotu ve mosfet soğutucu olmayınca tansiyonum düşüyor.
Çift m2 olsaydı, diğer kartları 7000 üstüne satmazlardı. Pazarlama stratejisi. M2 çıktığından beri yiğitlik öldü 😅

Hay Allah'ım evelsi gün vatandan 3600 liraya almıştım henüz kargolanmamış ama sipariş iptal etmeye çalışırken kargo iade kodu vermeye çalışıyor ama henüz kargolanmadı. Muhtemelen yarın kargolayacaklar. Bunu iade ettiremiyor muyuz ya? n11'de 150 lira kuponum var 3,168 liraya geliyor. Bunu alıp vatan'dakini iptal edicem henüz kargolanmamışken.

Hay Allah'ım evelsi gün vatandan 3600 liraya almıştım henüz kargolanmamış ama sipariş iptal etmeye çalışırken kargo iade kodu vermeye çalışıyor ama henüz kargolanmadı. Muhtemelen yarın kargolayacaklar. Bunu iade ettiremiyor muyuz ya? n11'de 150 lira kuponum var 3,168 liraya geliyor. Bunu alıp vatan'dakini iptal edicem henüz kargolanmamışken.
Uğraşmaya değmez. Bekleyin kargoyu

Kargo çıkmadı ki hocam yola, muhtemelen yarın çıkacak. 500 lira bir fark oluyor.
500 tl sizin için önemli değilse dedim. Ama öğrenci iseniz 500 tl az değil.

İptal edemesende çek bunu her türlü vatan mağazasına gidip iade edersin

MSIsın b650 soket anakart yapıyorsun ama çıplak duruyor. Az bı soğutucu falan eklesene şuna

Anakartın A serisi anakarttan bir farkı yok en azkndan 2 m2ssd slotu olsaydı hadi neyse o bile yok alınmaz.

Geri