Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Bunda en azından ARGB falan var arkadaşlar upgrade yapmayı düşünen bakabilir.
m micro atx, a-b-f-e-g sanırım bazı özellikler ve frekans la vrm fazları fark ediyodum-b/m-g ne değişiyor
Çok modeli var. Alfabeyi koymuş adamlar. B-de ARGB falan yok işte. Kimisinde sadece RGB var kimisinde ARGB ve RGB var. Bazılarında m.2 Shield yok. Bazılarında var. Çok karışık.m-b/m-g ne değişiyor
m-b aldım da 2349'a ram frekans da yüksek bundanm micro atx, a-b-f-e-g sanırım bazı özellikler ve frekans la vrm fazları fark ediyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada hepsiburada durdurulamıyor akşam akşam
ben en iyi seri e diye biliyorum yanlış da olabilirm-b aldım da 2349'a ram frekans da yüksek bundan
E en boş olanlardan biri. M.2 shield falan bile yok.ben en iyi seri e diye biliyorum yanlış da olabilir
b650 rog kartlarda e en iysi görünüyo benim b660 rog larda da e en iyisi diye hatırlıyorum. ben alırken aralarında 3 k vardı değmez diye almamıştım ama marka modele göre değişiyo olabilirE en boş olanlardan biri. M.2 shield falan bile yok.
Şuan E-F-A diye gidiyor onlar. XE gelirse XE-E-F-A olacak.b650 rog kartlarda e en iysi görünüyo benim b660 rog larda da e en iyisi diye hatırlıyorum. ben alırken aralarında 3 k vardı değmez diye almamıştım ama marka modele göre değişiyo olabilir
kafa karıştırıyo bu mühendisler, canımı sıkıyolarŞuan E-F-A diye gidiyor onlar. XE gelirse XE-E-F-A olacak.
Zamanı gelince bakarız onlara Şimdi indirim arıyorum hızımı kesmekafa karıştırıyo bu mühendisler, canımı sıkıyolar
Hocam attığın kartlar guzelde fiyat ve özellik olarak ASRock B550M Phantom gaming 4 nasıl?Bunda en azından ARGB falan var arkadaşlar upgrade yapmayı düşünen bakabilir.
B550M'in bu konuyla alakası yok dostum. Alakalı olan konuya yazarsan kafamız karışmazHocam attığın kartlar guzelde fiyat ve özellik olarak ASRock B550M Phantom gaming 4 nasıl?