fazlar işlemciye yakın derken anakartların çoğunda hemen hemen çok yakın konumdadır.Fazlar işlemciye çok yakın, ram slotu 2, m2 slotu 1. Alınmaz bence, A620 anakartımdan buna geçmeye vereceğim uğraşa değmeyecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
tepe model olarak x670e tomhawk vatanda 11.5 k şu an. ben alıcam ayın eylülün 2sini bekliyorum.Haklısın ancak ülkemizde iyi bir anakart 7000₺ ve üstünde. Piyasadan biraz uzaklaştım bir baktım tepe modeller şaka gibi 20k üstü olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
seninle birebir aynı işlemci ve ekran kartına sahibim. şu an beni gram tatmin etmeyen uv yapmama izin vermeyen bi anakartım var. x670e tomahawk'a geçicem 1 hafta içerisinde düşünüyorum. anakarttan memnun musun bi yorumun var mı. ?X670e tomahawk kullanıyorum öncesinde de b550 a pro kullanıyordum MSI anakartlar hakkında duyduklarım karşısında şaşırdım açıkçası biraz. Düşük bütçeli ürünü gerçekten düşük bütçe oluyor ekran kartlarında Ventus serisi anakartta da M'li pro serisi çok kalitesiz oluyor ( bu ürün gibi ) ama genel skalasında kötü bir marka olduğunu veya anakartlarının kalitesiz olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Son düzenleme: