🔥İndirim 🔥MSI MB PRO A620M-E AM5 DDR5 6000MHZ(OC) 2849TL🔥

B450 fiyatına A620 mis gibi işte her oyuncunun işini görür.

Konuda öyle yazıyor. Fiyatına göre de değil zaten bundan daha az özellik sunan bir A620 anakart yok ki. M.2 SSD yuvası hepsinde var?
Dolu derken tam o şekilde demek istemedim. A320 ile b450 giriş kartları arasındaki fark gibi değil demek istemiştim.

Dolu derken tam o şekilde demek istemedim. A320 ile b450 giriş kartları arasındaki fark gibi değil demek istemiştim.
A620'de daha aşağısı olmadığı için dolu diyemezsin. Her şeyi nesline göre kıyaslacaksın. Ona kalsa A320 anakart bunun yarı fiyatı zaten nasıl kıyaslansın?

A620'de daha aşağısı olmadığı için dolu diyemezsin. Her şeyi nesline göre kıyaslacaksın. Ona kalsa A320 anakart bunun yarı fiyatı zaten nasıl kıyaslansın?
Doğru diyorsun. Ben biraz farklı şekilde baktım. Düzenledim.

Doğru diyorsun. Ben biraz farklı şekilde baktım. Düzenledim.
En ucuz A620 olması da yeterli zaten ama dolu demek yanlış olur. Uygun fiyata alıyorsan doluluğuna falan bakacak halin yok sonuçta ucuz ürün bunlar bütçesi olmayanlar için.

a620 chipsetinde çift gen4 ssdli şu anakart tek geçerim fiyatı da 3100tl kadar geriledi oluyor ; Asrock A620M-HDV/M.2+ AMD A620 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart

Geri