Göktürk ArdaHan
80+ Gold
Dahası
Fiyata göre iyi sadece dolu dolu kim.dediki?Ne dolusu en boş A620'lerden biri işte.
Fiyata göre iyi sadece dolu dolu kim.dediki?Ne dolusu en boş A620'lerden biri işte.
Konuda öyle yazıyor. Fiyatına göre de değil zaten bundan daha az özellik sunan bir A620 anakart yok ki. M.2 SSD yuvası hepsinde var?Fiyata göre iyi sadece dolu dolu kim.dediki?
EvetKonuda öyle yazıyor. Fiyatına göre de değil zaten bundan daha az özellik sunan bir A620 anakart yok ki. M.2 SSD yuvası hepsinde var?
Dolu derken tam o şekilde demek istemedim. A320 ile b450 giriş kartları arasındaki fark gibi değil demek istemiştim.Konuda öyle yazıyor. Fiyatına göre de değil zaten bundan daha az özellik sunan bir A620 anakart yok ki. M.2 SSD yuvası hepsinde var?
A620'de daha aşağısı olmadığı için dolu diyemezsin. Her şeyi nesline göre kıyaslacaksın. Ona kalsa A320 anakart bunun yarı fiyatı zaten nasıl kıyaslansın?Dolu derken tam o şekilde demek istemedim. A320 ile b450 giriş kartları arasındaki fark gibi değil demek istemiştim.
Doğru diyorsun. Ben biraz farklı şekilde baktım. Düzenledim.A620'de daha aşağısı olmadığı için dolu diyemezsin. Her şeyi nesline göre kıyaslacaksın. Ona kalsa A320 anakart bunun yarı fiyatı zaten nasıl kıyaslansın?
En ucuz A620 olması da yeterli zaten ama dolu demek yanlış olur. Uygun fiyata alıyorsan doluluğuna falan bakacak halin yok sonuçta ucuz ürün bunlar bütçesi olmayanlar için.Doğru diyorsun. Ben biraz farklı şekilde baktım. Düzenledim.