MSI PRO B760M-B DDR4 Intel B760 Soket 1700 DDR4 2999TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,815
EN DÜŞÜK B760 DDR4 ANAKART
EDİT: ANAKART ÇIPLAK BU FOTOĞRAFTAKİ. ÜRÜN LİNK GİRİNCE FARKLI GÖRÜNÜYOR AMA ALAKASI YOK
3K FİYATA DEĞERLENDİRİLEBİLİR

Ekran görüntüsü 2025-10-17 221022.webp

Son düzenleme:
naked card

vrm olarak geçenlerde paylaştığım amazonda gigabyte b760m d3hp 'den daha iyi hem o 3300tl di
onun vrm soğutucusu vardı , ssd soğutucu yoktu
bunun ssd soğutucu var
3k iyi fiyat
EDİT: ANAKART HARBİ ÇIPLAKMIS MSI KENDİ SİTESİNDEN BAKTIM. ÜRÜN GÖRSEL YANILTICI YAPMIŞ İNCEHESAP SİVRİ ZEKALARI

vrm olarak geçenlerde paylaştığım amazonda gigabyte b760m d3hp 'den daha iyi hem o 3300tl di
onun vrm soğutucusu vardı , ssd soğutucu yoktu
bunun ssd soğutucu var
3k iyi fiyat
EDİT: ANAKART HARBİ ÇIPLAKMIS MSI KENDİ SİTESİNDEN BAKTIM. ÜRÜN GÖRSEL YANILTICI YAPMIŞ İNCEHESAP SİVRİ ZEKALARI
incehesapta da fotolar aynı ki yanıltıcı bişey yok

hocam tam bir kurt gibisin yada radar gibi. makine gibi çalışıyosun valla eline saglık :D keske vatandaki 7500f'i %20 indirimde alsaymışım 3500'e filan gelmişti ilk büyük indirimde almamıştım ***** gibi toplardım simdi
edit: bu intelmiş gerçi ama olsun :/

Zamanında 2.500 liraya aldığım Asus bilgisayarımdan şu an bu konuyu okuyorum. :)

incehesapta da fotolar aynı ki yanıltıcı bişey yok
ürün linkine tıkla görseller bak. veya benim gözler bozuk bilemedim.
görselde msi pro b760-p modelin resmi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam tam bir kurt gibisin yada radar gibi. makine gibi çalışıyosun valla eline saglık :D keske vatandaki 7500f'i %20 indirimde alsaymışım 3500'e filan gelmişti ilk büyük indirimde almamıştım ***** gibi toplardım simdi
edit: bu intelmiş gerçi ama olsun :/
7500f 2.el 1 sene önce ben 4k almıştım
eğer 3.5k kaçırdıysan gerçekten sansürlü kelimenin karşılığısın :)

DDR4 sistem toplamak ne kadar mantıklı ki ?

Bu anakartta 3000 TL ölü yatırım gibi olur sanki sıfır sistem toplayan için. Hem LGA 1700 den önü kapalı hem DDR4 olması yönünden önü kapalı.

şimdi anakartın 4 slotmu yoksa 2 slot ram yeri var. hatalı olanları paylaşmayın şimdi sipariş iptal filan. gelde uğraş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri