Son düzenleme:
Asrock b850 pro rs bundan daha iyiÇektim bi tane 3 taksitle diğer sitelere göre baya uygun
Güzel model alınır.
Aşağı yukarı aynı kalitedeler hocam.Asrock b850 pro rs bundan daha iyi
Güzel model alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aşağı yukarı aynı kalitedeler hocam.
Dediğin özellikte hangi anakartlar var? Çok araştırmadım ondan soruyorum yani usb 4.0 vs dolu olup 12 13k yı geçmeyenHayır fazla M2 girişi, soğutma blogu, USB artisi olarak asrock daha iyi. Asrock 17 faz üstelik 80A, bu 12 faz sanırım 50A
Hoş ben olsam ikisini de almazdım, yani ara model almazdım.
Ya en ucuz olanı alırım, pahalı alacaksam da usb4 olması artık önemli. En kötü USB 3.2 gen 2*2 olması lazım 20 gbps
en alt seviye mb lerde tecih edilen low high side ayrı N channel mosfet kullanıyor. Aynısının b650 modeli dr mos sps kullanıyordu.
tam olarak bu.Hayır fazla M2 girişi, soğutma blogu, USB artisi olarak asrock daha iyi. Asrock 17 faz üstelik 80A, bu 12 faz sanırım 50A
Hoş ben olsam ikisini de almazdım, yani ara model almazdım.
Ya en ucuz olanı alırım, pahalı alacaksam da usb4 olması artık önemli. En kötü USB 3.2 gen 2*2 olması lazım 20 gbps
Aralarında 2000 lira fark var, vermeye değmez.Arkadaşlar asrock b850m pro rs wifi alinir mi? Kullanan var mı? Yoksa paraya kıyıp msi x670e gaming plus wifi mi alsam ne yapsam çok kararsız kaldım wifi li anakart lazım