hdd mi ssd mi? windows kurulu muydu siz mi kurdunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarın tam özellikleirni yazar mısın?
büyük ihtimalle windows bozuldu ay da depolama birimlerinizden birinde bi sorun oluştu. ilk önce windows yüklü olan disk dışındaki diskleri çıkararak deneyin olmazsa tekrar windows kurmayı deneyin
sadece sata ssd mi var? ve ssdyi alalı kaç yıl oluyorİntel i3 12.nesil işlemci
Msi geforce gtx 1660 ti ekrwn kartı
Patriot 512gb sata ssd
Denedim olmadıhdd mi ssd mi? windows kurulu muydu siz mi kurdunuz?
bilgisayarın tam özellikleirni yazar mısın?
büyük ihtimalle windows bozuldu ay da depolama birimlerinizden birinde bi sorun oluştu. ilk önce windows yüklü olan disk dışındaki diskleri çıkararak deneyin olmazsa tekrar windows kurmayı deneyin
1 yıldan azsadece sata ssd mi var? ve ssdyi alalı kaç yıl oluyor
hocam durmuu tam anlayamadım. Bilgisayarı a.tığınızda bios ekranına mı gidiyor yani orda hareket falan edebiliyor musunuz yoksa biosa girdiği an donup kalıyor hiç bir şey yapamıyor musunuz?Denedim olmadı
Bios giriyorum hareket ediyorum ama pc yeniden başlattığımda halen biosda kalkyor ekran biosdan çıkmıyorhocam durmuu tam anlayamadım. Bilgisayarı a.tığınızda bios ekranına mı gidiyor yani orda hareket falan edebiliyor musunuz yoksa biosa girdiği an donup kalıyor hiç bir şey yapamıyor musunuz?
korkmayın hocam yüksek ihtimalle windowsunuz bozuldu. Eğer yapmayı biliyorsanız evde kurabilirsiniz. bilmiyorsanız bi bilgisayarcıda kurdurabilirsinizBios giriyorum hareket ediyorum ama pc yeniden başlattığımda halen biosda kalkyor ekran biosdan çıkmıyor