Uyumlu değil. Anakartın İntel işlemciler için.Başlıktaki anakartı düşünüyorum alacağım işlemci uyum sağlar mı yoksa farklı anakart mı bakmalıyım
h610 intel 1700 soket anakart. yani işlemci ile uyumsuz...Başlıktaki anakartı düşünüyorum alacağım işlemci uyum sağlar mı yoksa farklı anakart mı bakmalıyım
Bütçe ne kadar?Uyumlu değil. Anakartın İntel işlemciler için.
evet am4 soket anakarta bakman lazımh610 intel 1700 soket anakart. yani işlemci ile uyumsuz...
5600X AMD Kanadında soket olarak AM4 kullanıyor. Senin anakartın intel soketli.Başlıktaki anakartı düşünüyorum alacağım işlemci uyum sağlar mı yoksa farklı anakart mı bakmalıyım
Uyumlu değil. Anakartın İntel işlemciler için.
h610 intel 1700 soket anakart. yani işlemci ile uyumsuz...
Bütçe ne kadar?
AM4 soketli b550 alabilirsin.
AsRock B550M-HDV AM4, DDR4, 4733+ (OC) HDMI / DVI / VGA, m.2, PCI-e 4.0, USB3.2 mATX Anakart | Teknobiyotik
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...www.teknobiyotik.com
evet am4 soket anakarta bakman lazım
B450 m düşünüyorum peki o olur mu performans vs nasıl tavsiye eder misiniz 2. El araştırıyorum zaten uygun bulmaya çalışıyorum 0 fiyatlar çok pahalı5600X AMD Kanadında soket olarak AM4 kullanıyor. Senin anakartın intel soketli.
Biosu güncelse alabilirsin tabi ki.B450 m düşünüyorum peki o olur mu performans vs nasıl tavsiye eder misiniz 2. El araştırıyorum zaten uygun bulmaya çalışıyorum 0 fiyatlar çok pahalı
Soracaksan bios güncel mi diye. 5600X ile görüntü alabilmen için güncel olması gerekiyor.Onu nasıl anlayabiliriz