MSI PROMOTIONS SORUNU

Reaksiyon skoru
11
Selamlar uygun bir konu başlığı olmadığı için bu başlığı seçtim.Msi'ın düzenlemiş olduğu AC Valhalla etkinliğinde anakartımın oyunu almaya uygun olduğu gözüküyor.Ürünümün kaydını yaptım , incelemede bulundum.Fakat Ürünüm promotions bölümünde gözükmüyor.Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    79.2 KB · Hit: 33
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    11.7 KB · Hit: 33
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    19.9 KB · Hit: 44
Selamlar uygun bir konu başlığı olmadığı için bu başlığı seçtim.Msi'ın düzenlemiş olduğu AC Valhalla etkinliğinde anakartımın oyunu almaya uygun olduğu gözüküyor.Ürünümün kaydını yaptım , incelemede bulundum.Fakat Ürünüm promotions bölümünde gözükmüyor.Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
link atar mısın bende kontrol edeyim yeni msi ürün aldım 2 adet

Msi mail şifre ile kayıt olup ugulamayı ilk açışınızda zaten kasada msi marka ekran kartı ve anakart varsa otomatik yayıt yapar. Ama İlk açışınızda sonrasında kendinizz manule yaparsınız. Promo bölümünden talep edebilirsiniz.
Rtx 2060 aldıktan 3 ay sonra kayıt yapmıstım 75dolar steam wallet vermişti :)
B450m mortar içinde oyunlarda ping iyileştirmsi yapan bi program için kod vermişti premınum kullanım 4 aylık.

kayıt olmak gerekiyor sanırım ama bak yine de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yukarıda
bi tek benim anakartıma hediye yok msi b550 a pro :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi mail şifre ile kayıt olup ugulamayı ilk açışınızda zaten kasada msi marka ekran kartı ve anakart varsa otomatik yayıt yapar. Ama İlk açışınızda sonrasında kendinizz manule yaparsınız. Promo bölümünden talep edebilirsiniz.
Rtx 2060 aldıktan 3 ay sonra kayıt yapmıstım 75dolar steam wallet vermişti :)
tüm ürünlerde olmuyor sanırım benimkinde yok diye gördüm

Anakartı veya ekran kartını aldıgın donemde hediye varsa istersen 1 sene sonra kayıt yap faturaya gore kayıt yaptıgın için hediyen otomatik veriliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,176
Üyeler
190,871
Son üye
hoke
Geri