ImpLych
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Selamlar, victus d16 d1xxx serisi bir laptop sahibiyim yaklaşık 3 yıl oldu ve garantisi olduğu için içini hiç açmamıştım fakat garantisi bittikten sonra termal macun değişimi yapmak için yakınımda servis olmadığı için bir bilgisayarcıya götürdüm termal macunumu da farklı marka kullanıyor diye kendim aldım(mx 4) sonrasındasında toz temizliğini yapıp termal macun yenilemesi yaptılar eve getirdikten sonra 1 hafta başına oturamadım fakat sonrasında bilgisayara oturduğumda anlık olarak klavye mouse bağlantıları gidip gelmeye başladı özellikle klavyede olan bu sorun olduğu zaman laptop klavyesini de kitliyor ve işlem yapamıyorum
örnek olarak : CS2 oynarken WASD tuşlarına basıyorum fakat bağlantı koptugunda ilerlemiyor sonra 4 5 saniye hareket edemiyorum laptop klavyesini kullanmaya çalıştığımda oradan da bir işlem yapamıyorum böyle bir sorun yaşayan ya da sorunu çözmeme yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim .
örnek olarak : CS2 oynarken WASD tuşlarına basıyorum fakat bağlantı koptugunda ilerlemiyor sonra 4 5 saniye hareket edemiyorum laptop klavyesini kullanmaya çalıştığımda oradan da bir işlem yapamıyorum böyle bir sorun yaşayan ya da sorunu çözmeme yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim .