6+2 pinli kablodan 4 tane var.ekran kartında giriş kaç? 8+8 mi?
E o zaman sorun yok. Arkadaş neyi sormuş ki?6+2 pinli kablodan 4 tane var.
Anlamadım ben de. Dönüştürücü diyor ne dönüştürücüsü olduğunu söylememiş. Çok esrarengiz bir olay.E o zaman sorun yok. Arkadaş neyi sormuş ki?
Evetekran kartında giriş kaç? 8+8 mi?
MSI kartından normalde 6 yi 8 e dönüştüren pin kablosu çıkıyorAnlamadım ben de. Dönüştürücü diyor ne dönüştürücüsü olduğunu söylememiş. Çok esrarengiz bir olay.
6+2 pinli kablodan 4 tane var.
Ben fazla anlamıyorum ama birinde CPU birinde gpu yazıyorE o zaman sorun yok. Arkadaş neyi sormuş ki?
6+2 olan PCI kabloları mi takılıyor ekran kartına ?Corsair MWE değil Cooler Master MWE. MWE 700 Watt modelinde RTX 2070 SUPER için gerekli güç kabloları var zaten, hatta kendim de kullanıyorum. Dönüştürücü derken neyin dönüştürücüsü?
Dostum GPU yazan kabloyu ekran kartına takacaksın.Ben fazla anlamıyorum ama birinde CPU birinde gpu yazıyor
Evet.6+2 olan PCI kabloları mi takılıyor ekran kartına ?
Tamam 3 tane varmış dediğin gibi ben pek bilmediğim için anlatamadım dostum kusuruma bakma teşekkür ederim bilgi içinDostum GPU yazan kabloyu ekran kartına takacaksın.
Evet.
Tamamdır anladım konuyu çok teşekkür ederim yardım için (;Bence bir kablo almanıza gerek yok. Bağlantılarda dikkat edin yanlış bağlama yapmayın. CPU yazan anakarta bağlayacaksınız. GPU yazan veya pci e ise ekran kartına. Eğer genede yok diyorsanız aşağıdaki gibi bir 6'dan 8'e dönüştürücü alabilirsiniz.
Alfais 4302 Pci e 8 Pin (6+2) 2X Pci-e Ekran Kartı Power Fiyatı
Alfais 4302 Pci e 8 Pin (6+2) 2X Pci-e Ekran Kartı Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com