3060ti a yönelmek daha mantıklı gibi.Merhaba Arkadaşlar,
Sadece oyun oynanmış mining yapılmamış 2080 super'i 8000 TL'ye almak mantıklı mıdır ?
Asla alma o fiyat ne! Kazıkçı satan kimse hemde öyle böyle değil.Merhaba Arkadaşlar,
Sadece oyun oynanmış mining yapılmamış 2080 super'i 8000 TL'ye almak mantıklı mıdır ?
4-4.5 Civarına olsa alınır gibi.Merhaba Arkadaşlar,
9 k ya 3070 ti alınırMerhaba Arkadaşlar,
2.el nvidia kartlarda inanmıyorum mining yapılmadığına. O Fiyata 3080 Gamerock var garantisiz bu arada bilgin olsun. 2080 süper gidip almazdım yerinde olsam.Merhaba Arkadaşlar,
3080 alırsın o parayaMerhaba Arkadaşlar,
6k gibi verirse ancaArkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Kartla mining yapılmadığını biliyorum bir arkadaşımızın kartı ama ikinci el piyasasından anlamadığım için sormak istedim. İkinci elde fiyatlar arasındaki fark uçurum gibi. Sıfır olsa bakarsın internetten en ucuza ona göre değerlendirirsin ama ikinci el çok garip. Yorumlarınızdan sonra almaktan vazgeçtim çok teşekkür ederim herkese.