Amazon gaming week , fiyatı uygun gibi
bir şey sormak istiyorum bu attığın 3060 larla msi gaming 3060 la aralalarında çok fark var mı pek anlamıyorum da varsa da en çok hangisini önerirsiniz? Teşekkür ederim.Daha uygunlarıda bulunuyor.
https://www.trendyol.com/gainward/rtx3060-ghost-12gb-ne63060019k9-190au-p-151223125 7500 TL
Aynı fiyat 3 fanlı https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-rtx-3060-gaming-oc-12g-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-43046?utm_campaign=cpcSmart&gclid=Cj0KCQjwj7CZBhDHARIsAPPWv3fhcAmYutHdKmaYylqR5Neom9usbZgiT4TR4nPUfPP2K0dh0axci0aAgzYEALw_wcBbir ;
Soğutma olarak fark eder. 3060 da ısınan bir kart değil. Hangisi ucuz ise o daha iyidirbir şey sormak istiyorum bu attığın 3060 larla msi gaming 3060 la aralalarında çok fark var mı pek anlamıyorum da varsa da en çok hangisini önerirsiniz? Teşekkür ederim.
bir şey sormak istiyorum bu attığın 3060 larla msi gaming 3060 la aralalarında çok fark var mı pek anlamıyorum da varsa da en çok hangisini önerirsiniz? Teşekkür ederim.
peki çok ciddi bi soğutma farkı var mı?Soğutma olarak fark eder. 3060 da ısınan bir kart değil. Hangisi ucuz ise o daha iyidir
o attığım tier listte zaten performans,soğutma,oc performansı ve vram performansı hepsi toplu olarak yapılıyor yani orada hangisi daha yüksekse o daha iyi soğutur muhtemelenpeki çok ciddi bi soğutma farkı var mı?
bu msi gaming trio nun hemen altında ki sanırım fiyatıda uygunmuş rdr2 yi en yüksek ayarlarda oynatır sanırım eğer onaylarsanız almak isterimo attığım tier listte zaten performans,soğutma,oc performansı ve vram performansı hepsi toplu olarak yapılıyor yani orada hangisi daha yüksekse o daha iyi soğutur muhtemelen
gayet güzel kart hayırlı olsunbu msi gaming trio nun hemen altında ki sanırım fiyatıda uygunmuş rdr2 yi en yüksek ayarlarda oynatır sanırım eğer onaylarsanız almak isterim
Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr