Neler Yeni

Yardım MSI RTX 4070 GAMING X SLIM mi ASUS DUAL RTX 4070 SUPER mi hangisi daha iyi?

demerasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan tutuş
Merhaba hazır sistem alacağım iki sistem arasında kaldım birisinde MSI RTX 4070 GAMING X SLIM var diğerinde ASUS DUAL RTX 4070 SUPER var hangi ekran kartı daha güçlü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Tunahan Sağlam
Tabikide süper konu tartismaya kapalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama ilk yazdigin daha şık renkli ve 3 fanli ikincisi yani süper olan model iki fanli ama ben daha hic bi oyunda ucuncu fsnin calistigini gormedim iki fan rahat rahat yeter ama az gosterişli olsun duliyorsan ilkini al ama arada performans farki olucaktir süper daha iyi

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Ahmet Berat AĞCA
İkisi de iyidir ancak 4070 S performans farkı var. Asus dual güzel zaptediyor alınır.

demerasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan tutuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de iyidir ancak 4070 S performans farkı var. Asus dual güzel zaptediyor alınır.
4070 super neden daha ucuz kalıyor

Tabikide süper konu tartismaya kapalı

Ama ilk yazdigin daha şık renkli ve 3 fanli ikincisi yani süper olan model iki fanli ama ben daha hic bi oyunda ucuncu fsnin calistigini gormedim iki fan rahat rahat yeter ama az gosterişli olsun duliyorsan ilkini al ama arada performans farki olucaktir süper daha iyi
super neden daha ucuz kalıyor

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Ahmet Berat AĞCA

Türkiye moment. Artic 420 de 360 lık soğutuculardan ucuz. Kaliteden değil rağbetten dolayı fiyatlar etkilenir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Tunahan Sağlam

İkisinin arasindaki goruntu farkina googledan bak bence biri ışıklı misikli üç fanli buyuk biri iki fanli isiksiz dual ama insanlar ilki daha güzel duruyo diye ona rağbet gösterdiği için

Top Bottom