MSİ RX 460 UNLOCK ETME

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar bilen bilir RX 460 ekran kartları unlock ediliyor. Ben MSİ RX 460 kullanıyorum. Unlock etmeyi bilen biri yardımcı olursa sevinirim :) ig: ercan.vahit

Tüm ekran kartı GPU ları unlocked dır zaten, her kartın çekirdek hızını hız aşırtırsın. Kim demiş RX 460 lara özel diye :). Eğer soğutman iyi değilse hiç bulaşma, soğutmana güveniyorsan MSI afterburner ile OC yapabilirsin.

Tüm ekran kartı GPU ları unlocked dır zaten, her kartın çekirdek hızını hız aşırtırsın. Kim demiş RX 460 lara özel diye :). Eğer soğutman iyi değilse hiç bulaşma, soğutmana güveniyorsan MSI afterburner ile OC yapabilirsin.
bu çok farklı bir muhabbet sadece bu kartta böyle bir şey var diye biliyorum internette videolar mevcut. Ben denedim shaderlar 896 dan 1024 de çıktı fakat sıkıntı yaşadım düzgün olmadığı için ve tekrardan başa döndüm.

bu çok farklı bir muhabbet sadece bu kartta böyle bir şey var diye biliyorum internette videolar mevcut. Ben denedim shaderlar 896 dan 1024 de çıktı fakat sıkıntı yaşadım düzgün olmadığı için ve tekrardan başa döndüm.

BİOS atma olaylarından anlarsan işine yarar. AMD Radeon ekran kartlarının güzel olaylarındandır bir üst kartın veya daha yüksek çekirdek ve bellek hızlarına sahip bir modelin BİOS unu kendi kartına atmak. Ama dediğim gibi soğutman çok iyi olmalı, en az 2 fanlı olmalı ekran kartı ve kasanın hava akışıda önemli, yoksa kartı yakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,985
Üyeler
188,347
Son üye
berkaykckby
Geri