Neler Yeni

Msı Rx 580 8Gb Armor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Miraç Açıkbaş
Bugün anlam veremediğim şekilde kartım bozuldu bilgisayarı açtığımda ekran kartının üzerinde sıvı gibi bişey vardı garip geldi bende ekran kartını temizleyip taktım.
sonradan bilgisayar açılmıyordu bıos ekranına bile gelmiyordu ve o sıvının ne olduğunu bile anlamadım garantiye vermeyi düşündüm.
Fakat ekran kartlarının vidaların üstünde barkod gibi bişey vardır , ben onu önceden sökmüştüm böyle yaptığım için ekran kartın garanti dışı mı kaldı ?

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Tam bilmiyorum servisi arayıp ogrenebilirsiniz

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Bugün anlam veremediğim şekilde kartım bozuldu bilgisayarı açtığımda ekran kartının üzerinde sıvı gibi bişey vardı garip geldi bende ekran kartını temizleyip taktım.
sonradan bilgisayar açılmıyordu bıos ekranına bile gelmiyordu ve o sıvının ne olduğunu bile anlamadım garantiye vermeyi düşündüm.
Fakat ekran kartlarının vidaların üstünde barkod gibi bişey vardır , ben onu önceden sökmüştüm böyle yaptığım için ekran kartın garanti dışı mı kaldı ?
Galiba vidaların üstünde x gibi bi bant oluyor söktüysen kullanıcı hatası deyip garanti dışı bırakma şansları var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,215
Üyeler
160,049
Son üye
lowrnsss
Top Bottom