MSI RX 580 BELLEK KULLANIMI (V4 KASA)

NoAccess

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar;

Bende V4 Kasa Var Aldım Alalı Kullandıgım Monitor Mag241CR
Kullanmaya Basladım Baslayalı HDMI Kablo İle 144HZ Olarak Bellek 2000de Her Zaman Buda Pc Bosta Oldugunda 53-55 Derecede Calıstırıyor Oyunlarda 89 Dereceler Geliyor

Kabloyu DP Yapinca 144 HZ 300 e Dusuyor Oyunlarda 2000e Cıkıyor Ama Söyle Bir Sıkıntı Oluyor Ekranda Parlama Gibi Bİr Şey Oluyor

2 Taraftada 60HZ Cektiğimde Düzeliyor

HDMI TAKILI 144 HZ OLUNCA PUBG MOBİLE VE KNİGT ONLİNE GİBİ OYUNLARDA SUREKLİ PARLAMA GİBİ BİRSEY OLUYOR AMD FREESYCN KAPATINCA DUZELİYOR BİR KAÇ YERE KONU AÇTİM HİÇ KİMSE ÇÖZEMEDİ

HDIMI İLE BÖYLE
2.png

DP İLE BÖYLE AMA BOŞTA 40 DERECE FİLAN HDMI İLE 52 55

3.png

BURDADA DP TAKILI İLEN ARA ARA PC OLAN PARLAMA GİBİ BİRŞEY

Bende de memory clock hep 2250 de. Boşta sıcaklığım 54 derece. Normal değil mi yani bu durum? :D
Bu zamana kadar sıkıntılı mıymış benimki de :)

HDMI DP HANGISINI KULLANIYORSUNUZ BİRDE EKRAN HZ DUSURUN BAKIN DURUM NEDİR AYNIMI
Capslock kapamanı rica edicem, yasak çünkü.
HDMI kablom olmadığı için denemedim hiç, Hz düşürdüğümde ise yine aynı oluyor bir değişiklik yok.

Capslock kapamanı rica edicem, yasak çünkü.
HDMI kablom olmadığı için denemedim hiç, Hz düşürdüğümde ise yine aynı oluyor bir değişiklik yok.
60 hz alınca ben hdmı ile 300 mhz geliyor

dp ile parlama olmasa sorun olmayacakta artık hdmı ile bu değer normal mı onuda bilsek güzel olurdu .)

Bende de memory clock hep 2250 de. Boşta sıcaklığım 54 derece. Normal değil mi yani bu durum? :D
Bu zamana kadar sıkıntılı mıymış benimki de :)
Boşta olan sıcaklık önemli değil. O her şeye göre değişir ama yükte ki sıcaklık genel olarak bellidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri