Neler Yeni

MSI RX590 ARMOR 8G GDDR5 256Bit ?

bilgilens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Deniz Akmeşe
ekranın nedir bilmiyorum ancak 580 8gb ile aralarında 500 tl fark var. buda max 10 fps olarak yansır. eğer 144 hz monitörün yoksa o farkı zaten hissetmezsin.
O fiyatlara eğer oyun oynuyorsan 1660 daha mantıklı olacaktır bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa Emin Gül
Fiyat çok. Eğer şimdi ihtiyacın yoksa alma. ama çok ihtiyacım var dersen %18 kdv indirimi bekle. Ama ihtiyacım yok diyorsan ekim kasımı bekle o zaman çok çok daha ucuza alırsın. Şöyle örnek vereyim gigabyte rx 590 999tl ye itopyada indirime girmişti. Dahada düşer diye almamıştım. Çok büyük salaklık etmiştim.

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat çok. Eğer şimdi ihtiyacın yoksa alma. ama çok ihtiyacım var dersen %18 kdv indirimi bekle. Ama ihtiyacım yok diyorsan ekim kasımı bekle o zaman çok çok daha ucuza alırsın. Şöyle örnek vereyim Gigabyte rx 590 999tl ye itopyada indirime girmişti. Dahada düşer diye almamıştım. Çok büyük salaklık etmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

[/QUO
EYVALLAHH OYLE YAPAYIM

ekranın nedir bilmiyorum ancak 580 8gb ile aralarında 500 TL fark var. buda max 10 fps olarak yansır. eğer 144 hz monitörün yoksa o farkı zaten hissetmezsin.
monıtorum Acer NITRO VG240Ybmiix 23.8" 75Hz 1ms
bıraz daha bekleyıp alayım o halde nvıdıa ekran kartı almak ıstıyorum ama monutorum
amd FreeSync destelıyor hdmı gırıslerı var dısplay olmadıgı ıcın nvıdıa da bu ozellıgı calıstıramıyorum o yzuden amd ekran kartlarından yana kullanmak ıstıyorum tercıhımı onerın tskler

ekranın nedir bilmiyorum ancak 580 8gb ile aralarında 500 TL fark var. buda max 10 fps olarak yansır. eğer 144 hz monitörün yoksa o farkı zaten hissetmezsin.
monıtorum Acer NITRO VG240Ybmiix 23.8" 75Hz 1ms
bıraz daha bekleyıp alayım o halde nvıdıa ekran kartı almak ıstıyorum ama monutorum
AMD FreeSync destelıyor hdmı gırıslerı var dısplay olmadıgı ıcın nvıdıa da bu ozellıgı calıstıramıyorum o yzuden AMD ekran kartlarından yana kullanmak ıstıyorum tercıhımı onerın tskler

bilgilens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Deniz Akmeşe
fiyatlar gerçekten uçmuş şaka gibi. 6 ay önce 580 8gb 900 TL'ye almıştım suan olmuş 1700 tl. eğer beklemeyecekseniz bence rx580 8gb alın 1600-1700 liralara kampanyalarla bulabilrisiniz. fps %2-3 anca oynar

Top Bottom