Vatan karta Özel msı gaming x slim 4070 ti super 34000 bine alınır mı?

İyi duruyo markada sağlam ama Gigabyte bazen sorunları olabiliyor kronik/ses gibi sorunlar bu yüzden işi garntiye almak için ben Olsam MSI Seçerdim zaten attığınız Ekran kartı En üst Top modeldir yani tek rakibi Asus Tuf serisidir yani Attığınızda alınabilir ama MSI tavsiyemdir
Satıcı güvenilir mi peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi duruyo markada sağlam ama Gigabyte bazen sorunları olabiliyor kronik/ses gibi sorunlar bu yüzden işi garntiye almak için ben Olsam MSI Seçerdim zaten attığınız Ekran kartı En üst Top modeldir yani tek rakibi Asus Tuf serisidir yani Attığınızda alınabilir ama MSI tavsiyemdir
Satıcı güvenilir mi peki

Ciddi misin knk Galaxy mı???

Knk 4070 ve üstü modellerinde nasıl bilmiyorum ama 4060Tİ ve altı tüm modellerde Soğutması B** gibi git incelemelerini izle bı tarafta MSI en üst modellerinden biri var bı tarafta Galaxy var he MSI daha pahalı olsa o para deymez o karta vs. Desen anlatacam ama MSI daha ucuz nasıl Galaxy öneriyon yanlış anlama ama cidden merak ettim benim mı atladığım bı şey var?
Hocam ciddi ciddi cevap verecektim size ama ğ kullanmayışınız yüzünden vermiyorum.

slimin diğer versiyonlara göre performansı bir tık zayıf olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilemiyorum

bence güzel fiyat inno3d ye 32k verdim bende üşenmesem iptal eder bunu alırdım 6 ay vade farksız taksit imkanı var diye almıştım bende

Bir çok incelemeye baktım TUF'la aralarında 1-2 derece ortalama sıcaklık oynuyor. Bu kartın + olarak yanında egzoz fanı var. 4 fanla kullanabiliyorsunuz.
Peki teşekkür ederim sanırım galax alabilirim

Lakin n11 üzerinden almak güvenlimi değilmi bilemedim

Lakin n11 üzerinden almak güvenlimi değilmi bilemedim
Satıcı betaplus emin olamadıım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri