Neler Yeni

Çözüldü✓ 4070 Ti Süper 16Gb Msi - Galaxy - Asus Fiyat farkları nedir nedendir

jombo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
efe araci
fps e etkisi yok tamamen kullanılan malzeme kalitesi ve soğutma performansına göre fiyatlar değişiyor msi - asus gibi markalar çok kaliteli yaptığından fiyatlar bir tık uçuk olabiliyor ben size galax - inno3d gibi orta segment güzel markalar öneririm

Hakan3455

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Torun
fps e etkisi yok tamamen kullanılan malzeme kalitesi ve soğutma performansına göre fiyatlar değişiyor msi - asus gibi markalar çok kaliteli yaptığından fiyatlar bir tık uçuk olabiliyor ben size galax - inno3d gibi orta segment güzel markalar öneririm
yani biraz araştırdımda devre kart baskı katmanları galax ve ucuz olan modellerde 5 katmanlı baskı kart bulunuyor ama asus veya msi serilerinde 8 kat olarak basılıyor bu kart ve kullanılan kondansatör çip kaliteleri fiyat değişkenliği yapıyor diye bilgi aldım zaten 4070 ti süper galax fiyatına 4080 süper oc rog strix serisi geldi elime :D daha uzun bi süre kart mevzusu yaşamam

Mushlee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal özçelik
Elimdeki sistemi komple değiştim kart ortalama 35-38 bin gibi çok ucuz bir rakama gelmiş oldu :) r7 7800X3D işlemci eşliğinde fulledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

4080 süper oc rog strix modeli denk geldi elimdeki sistemi kompe değiştim :D
Nereden denk geldi o fiyata 😅

Hakan3455

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Torun
Nereden denk geldi o fiyata 😅
toplu bi sistem buldum elimdeki sistemi verip üstüne 40k verdim ekran kartı işlemci vs dahil 2-3 gün kovaladım ama hepsi Tr ve vatan garantili olması extra oldu :)

Top Bottom