Msı Sekira 500x Push Pull

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar, yeni sistemim için msı sekira 500x almayı düşünüyorum ve sıvı soğutucu olarak da thermaltake water 3.0 360 mm sıvı soğutucu alacağım. Sıvı soğutucuya ise Thermaltake Riing Trio 12 Rgb Fan setinden 2 tane alıp arkalı önlü takmayı planlıyrum. Ama seçtiğim kasanın üzeri (radyatörü takacağım yer) buna izin veriyor mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar, yeni sistemim için msı sekira 500x almayı düşünüyorum ve sıvı soğutucu olarak da thermaltake water 3.0 360 mm sıvı soğutucu alacağım. Sıvı soğutucuya ise Thermaltake Riing Trio 12 RGB Fan setinden 2 tane alıp arkalı önlü takmayı planlıyrum. Ama seçtiğim kasanın üzeri (radyatörü takacağım yer) buna izin veriyor mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler.
üst alana takacaksan sığmayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar, yeni sistemim için msı sekira 500x almayı düşünüyorum ve sıvı soğutucu olarak da thermaltake water 3.0 360 mm sıvı soğutucu alacağım. Sıvı soğutucuya ise Thermaltake Riing Trio 12 RGB Fan setinden 2 tane alıp arkalı önlü takmayı planlıyrum. Ama seçtiğim kasanın üzeri (radyatörü takacağım yer) buna izin veriyor mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler.
işlemci olarak ne kullanacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,792
Üyeler
190,806
Son üye
MyEo
Geri