🔥İndirim 🔥 🔥 MSI Spatium M371 500GB SSD 970TL (iyzico) İlk sipariş ile toplamda 600TL İNDİRİM 🔥 🔥

Hocam forumda bir konusu vardı iyzico indirip üye olucaksınız. %20 kampanaya katılıcaksınız ve 300tl kampanyasına sonra gaming den satın alıcaksınız iyzico ile.
Satın aldım fakat sadece bir tanesi geri ödendi neden acaba? “www.gaming.gen.tr sitesinden yaptığın alışverişte kazandığın 316.80 TL iyzico bakiyene yüklendi! Bakiyeni dilediğin yerde harcamak için hemen iyzico uygulamasını indir”

Güncelleme: Müşteri hizmetleriyle de görüşme gerçekleştirdim bir türlü anlayamadık, aranızda bakiyesi geç yatan var mı? Anında yatması mı gerekiyordu?

Güncelleme 2:
İlk başta siparişi verirken iyzico ile öde adımına kadar gidip sonrasına kafama bi şey takılması sonucu uygulamayı kapattım siteye geri dönüp kontrol etmek amaçlı. Sonrasında yeniden gidip siparişimi tamamladım. Diğerini ise iptal edilen sipariş olarak gösteriyor GamingGen. Acaba bundan dolayı ilk siparişim olarak gözükmedi ve hakkım yandı gerçekten inanılmaz. Hep benim başıma geliyor böyle şeyler :)
1738062967794.png

Son düzenleme:
2 ay once vatandan aldim ve ssd surekli mavi ekran verip duruyor. Servise yolladim ve hala bekliyorum.

peki ömrü nasıldır hocam okuma yazma düşükse herhalde ömre yatırmışlardır
5 yıl garanti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bir şey sorucam şuan %50 indirim kampanyası bitmiş fakat ilk siparişe 300tl var o işe yarıyor mu?
yarıyor

Satın aldım fakat sadece bir tanesi geri ödendi neden acaba? “www.gaming.gen.tr sitesinden yaptığın alışverişte kazandığın 316.80 TL iyzico bakiyene yüklendi! Bakiyeni dilediğin yerde harcamak için hemen iyzico uygulamasını indir”

Güncelleme: Müşteri hizmetleriyle de görüşme gerçekleştirdim bir türlü anlayamadık, aranızda bakiyesi geç yatan var mı? Anında yatması mı gerekiyordu?

Güncelleme 2:
İlk başta siparişi verirken iyzico ile öde adımına kadar gidip sonrasına kafama bi şey takılması sonucu uygulamayı kapattım siteye geri dönüp kontrol etmek amaçlı. Sonrasında yeniden gidip siparişimi tamamladım. Diğerini ise iptal edilen sipariş olarak gösteriyor GamingGen. Acaba bundan dolayı ilk siparişim olarak gözükmedi ve hakkım yandı gerçekten inanılmaz. Hep benim başıma geliyor böyle şeyler :)
Alıntıyı görüntüle
Olabilir hocam bu arada. 2 tane mi aldınız

5 yıl garanti

yarıyor

Olabilir hocam bu arada. 2 tane mi aldınız
Tek bir tane aldım hocam dediğim gibi ilki tamamlanmayan sipariş tamamlamadan kapatmıştım onu iptal edilen olarak gösteriyor.

alınabilecek en iyi ssd bu mu arkadaşlar ona göre alım yapacağım
Bu fiyata şuan en iyisi o gibi msi olarak.

SSD Geldi bu arada arkadaşlar, takma işlemini gerçekleştirdim.

Test sonuçlarını isteyen olursa akşama konuya ekliyeyim.

Hangi programların test sonuçlarını istiyorsanız.

Güncelleme 2:
Alıntıyı görüntüle
Katıldığıma adım gibi eminim ancak katılmadığımı iddia ediyorlar, yine de memnuniyet açısından 300TL bakiye tanımladılar. Güzel jest. Forumda kampanyaya katılmadan alışveriş yapan varsa bu mesajımı görür umarım, bir an önce mail atın.

Alıntıyı görüntüle

Bu fiyata şuan en iyisi o gibi msi olarak.

SSD Geldi bu arada arkadaşlar, takma işlemini gerçekleştirdim.

Test sonuçlarını isteyen olursa akşama konuya ekliyeyim.

Hangi programların test sonuçlarını istiyorsanız.
Benimki de geldi bu arada, teşekkürler konu için. MSI candır kutusu bile bir başka :) Ben PCIE dönüştürücü bekliyorum henüz takamadım da, yazma okuma hızları ne durumda hocam vaat ettiğini sunuyor mu?

1738224756583.jpeg

Benimki de geldi bu arada, teşekkürler konu için. MSI candır kutusu bile bir başka :) Ben PCIE dönüştürücü bekliyorum henüz takamadım da, yazma okuma hızları ne durumda hocam vaat ettiğini sunuyor mu?

Alıntıyı görüntüle
Sizede hayırlısı olsun hocam evet tam olarak vaat ettiği hızları sunuyor. Tertemiz 5 yıl garantili daha ne isteyelim :) Kutusu bile güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,317
Üyeler
183,556
Son üye
Mambo62
Geri