Msi stealth 14 AI studio nasıl?

Mrt8

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Merhaba arkadaşlar, hem oyun oynamak, mühendislik programları kullanmak ve ekranı iyi olmasını istediğimden bu modeli buldum, sizler ne düşünüyorsunuz?
Tavsiye etmek istedikleriniz var mı, max 60 liraya çıkabilirim

Stealth serisini gözü kapalı alabilirsin. İşlemci ve ekran kartı senin için yeterli, laptop tasarım olarak da çok iyidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mrt8
Sizce indirime girer mi? Beklemeli miyim?

Ne kadar sık ve uzun süreli oyun oynandığına göre yukarıdaki Slayer R9T modeli de alınabilir. Diğer modellere göre aradaki ekran farkı daha az olur. Stealth 14 AI Studio'nun 'oyun oynatabilir' bir tarafı var neticede, beklentiye göre değişecektir performansı.

• Beğen
Senin dediğin laptoptaki ekran kartı watt'ı 80+10 olarak belirtilmiş satıcı tarafından. 4060 için 60k fazla geldi açıkçası. Bu attığımda ekran kartı watt değeri 115+25'miş. ben olsam bu attığımı alırdım

Arkadaşın attığı gamegaraj laptopu da baya iyi duruyor yine ekran kartı watt'ı 115w. Gamegaraj ürünlerini bilmiyorum soğutmada sorunu yoksa tost makinesi edasıyla çalışmıyorsa alınabilir :D
ekran özelliklerini bilmiyorum fakat donanım olarak gayet güçlü bence bunu da bir araştırın

Senin dediğin laptoptaki ekran kartı watt'ı 80+10 olarak belirtilmiş satıcı tarafından. 4060 için 60k fazla geldi açıkçası. Bu attığımda ekran kartı watt değeri 115+25'miş. ben olsam bu attığımı alırdım

Arkadaşın attığı gamegaraj laptopu da baya iyi duruyor yine ekran kartı watt'ı 115w. Gamegaraj ürünlerini bilmiyorum soğutmada sorunu yoksa tost makinesi edasıyla çalışmıyorsa alınabilir :D
OLED ve 2.8K olması cazip geldi, oyun da arada oynarım, çok oyun sevdalısı değilim, beni yormasın yeter. 14 inç ve kompakt olmadı da beni çekti

Oled ekran ve taşınabilirlikten vazgeçerseniz gamegarajın 5060lı olanını almak çok daha mantıklı olur.

• Beğen
Oled ekran ve taşınabilirlikten vazgeçerseniz gamegarajın 5060lı olanını almak çok daha mantıklı olur.
Hocam öyle uzun süreler oyun oynayabilen birisi değilim, oyunlara rahatça girebilim beni yormasın ve ekran benim için önemli

Bu model istisnai istekler olmadığı sürece es geçilebilir, 44.4k fiyata satan satıcı da vardı. Bazı Victus 16'ların ekranı %45 NTSC, bu modelin de öyle, seviyesini belirtmek adına bu tanım. Renk kalitesi fiyatına göre iyi değil yani.

• Beğen
Geri