MSI Stealth 14 AI Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Merhaba. Yakın zamanda laptop almayı planlıyorum. 60.000 Tl'ye kadar bütçem var. Msi Stealth 14 Ai alınır mı? Bu cihazı kullanan varsa laptopu önerir mi?
Ek olarak bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı cihazlar nelerdir? Beklentim; ısınmanın bir problem olmaması, oyunlarda iyi performans vermesi ve kaliteli bir ekranın olmasıdır.

Önceliklerini biraz daha detaylandırır mısın? Oynayacağın oyunlar hafifse lol, valorant, vs. kesinlikle iGPU lu modeller önerebilirim AI 9 365 işlemcisili laptoplara bakabilirsin. Batarya, ısınma, taşınabilirlik olarak fersah fersah öndeler.

Oyun olarak daha çok rdr2 benzeri oyunlar oynuyorum. Oyun haricinde film/dizi ve günlük işler için de kullanacağım. Bu yüzden güzel bir ekranının olmasını tercih edebilirim. Laptop konusunda detaylı olarak araştırma yapamadım henüz. Oled ekranının olması dikkatimi çekti fakat bu cihazla ilgili pek inceleme ve yorum da göremedim.

Merhaba. Evet bu model bahsettiğim laptop. Kronik bir problemi falan var mı bu modelin peki? Bu model hakkında doğru düzgün bir inceleme falan da yok sanırım.

Hocam bu MSI pulse 16 ai modelini aldınız mı ben de almak istiyorum da emin olamıyorum

Elimdeki acer nitro 16 dan kurtulup bu modeli almayi planliyorum

Merhaba. Yakın zamanda laptop almayı planlıyorum. 60.000 Tl'ye kadar bütçem var. Msi Stealth 14 Ai alınır mı? Bu cihazı kullanan varsa laptopu önerir mi?
Ek olarak bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı cihazlar nelerdir? Beklentim; ısınmanın bir problem olmaması, oyunlarda iyi performans vermesi ve kaliteli bir ekranın olmasıdır.
rdr tarzı oyunlar oynuyosan alma bu laptopun ekran kartı 90watt bu laptop notebook gibi bişey bu fiyata bu daha iyidir. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DZ2X...33&creativeASIN=B0DZ2X3BT8&linkCode=asn&psc=1

Geri