MSİ Suprim X 3070 Nasıldır ?

Ali Can

80+
Reaksiyon skoru
92
Adından Trio X kadar bahsedilmiyor. Yeni bir model olduğu için Trio X'den iyi olduğunu düşünüyordum fakat çok çok az video var hakkında. Size ROG kadar iyi midir ? Soğutması ROG'u geçebilir mi ? Sistem parçalarımı Temmuz'dan beri topluyorum. 3000 serisini duyunca da bekledim artık. Birtek ekran kartı kaldı. Önerileriniz nelerdir

gaming x ile neredeyse aynı olur hatta biraz daha iyi olur

MSI'ın en üst seviye kartı. Rog Strixten daha iyi olur muhtemelen. TRIO'dan daha pahalı İtopyada.

Adından Trio X kadar bahsedilmiyor. Yeni bir model olduğu için Trio X'den iyi olduğunu düşünüyordum fakat çok çok az video var hakkında. Size ROG kadar iyi midir ? Soğutması ROG'u geçebilir mi ? Sistem parçalarımı Temmuz'dan beri topluyorum. 3000 serisini duyunca da bekledim artık. Birtek ekran kartı kaldı. Önerileriniz nelerdir
3070 Gamerock almanı öneririm. RTX30 Gaming X Trio tam bir facia...

63 derece görüyor bence çok iyi

Gaming X ile aynı model çıkaracaklarını sanmıyorum. Ya daha iyi olur ya da daha kötü.
ikisininde fanı tor x 4.0 soğutma bloğu ve kompanent kalitesi daha iyi olur çünkü SUPRIM X serisi tasarım olarak falan gaming x e göre üstün 2000 serisini hatırlayalım Lightning Z ve Duke serisi gaming x e göre daha iyiydi bu seri de onun gibi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Size ROG kadar iyi midir ? Soğutması ROG'u geçebilir mi ?
ROG daha iyi olur

63 derece görüyor bence çok iyi
Sadece dereceye göre kart alınmaz.

ikisininde fanı tor x 4.0 soğutma bloğu ve kompanent kalitesi daha iyi olur çünkü SUPRIM X serisi tasarım olarak falan gaming x e göre üstün 2000 serisini hatırlayalım Lightning Z ve Duke serisi gaming x e göre daha iyiydi bu seri de onun gibi olur

ROG daha iyi olur
RTX 30 serisinden Gaming X Trio alınmamalı. Suprim X hakkında pek bilgi yok, ki o paraya Gamerock 3080 alınıyor.

Suprim iyi.
Gaming X Trio çok kötü.

En iyisi EVGA FTW3
Sonra ROG
Sonra Suprim

Geri