Çözüldü✓ Msi Thin Gf63 12.Nesil Core i5 12450H ??

Hocam iş için alacaksanız gaming laptoplara neden bakıyorsunuz MSI ın modern serisi var yada lenovo, hp nin ofis bilgisayarları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming bilgisayarlar sesli çalışır.

Ben anlayamadım matebook falan atıyor, oyun için almıyormu konu sahibi :D.

Hocam iş için alacaksanız gaming laptoplara neden bakıyorsunuz MSI ın modern serisi var yada lenovo, hp nin ofis bilgisayarları.

Gaming bilgisayarlar sesli çalışır.

ofis de kullanacak da yapacağı işler ofis uygulamalarından fazladır herhalde

ofis için alıyor arkadaşlar hayla gaming laptop öneriyor.

hocam ofisde kullanacaksa demek ki sessiz olması gerek gaming laptoplarda canavar gibi kükrüyor.

Evet oyun için bilgisayarım var ama baktım normal ofis bilgisayarları bile 20 22 bantlarında olmuşken tam olsun dedik ondan :)

hocam ofisde kullanacaksa demek ki sessiz olması gerek gaming laptoplarda canavar gibi kükrüyor.

Yani oyuna girince render alınca falan kükrüyor, yoksa victus sessizken hiç gaming laptop gibi egzotik duruyor mu :D.

ekran kartsız boş laptoplara o kadar para vermek saçma da ondan

Haklısınız gittikçe uçuyor piyasa hemen almak lazım

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Yani oyuna girince render alınca falan kükrüyor, yoksa victus sessizken hiç gaming laptop gibi egzotik duruyor mu :D.
Limitlerden olmasın o 😁 boşta 2300 devir ile 2100 devir arası şarj da pilde gitmez fazla zaten.

Bir sebebi varda ondan o kadar pahalı pili uzun gidiyor ekran renk skalası daha iyi oluyor kamera performansı vs. Daha iyi ofis için alacaksa arkadaş ona göre önerelim sessiz gaming laptop imkansıza yakın.

Macbooklara bütçe çıkarsa bakabilirsin zaten oyun için bir bilgisayarım var dersen M1 çipli al oyunda oynayabilirim dersen ağır oyunlar Pro çipli al.

Limitlerden olmasın o 😁 boşta 2300 devir ile 2100 devir arası şarj da pilde gitmez fazla zaten.

Bir sebebi varda ondan o kadar pahalı pili uzun gidiyor ekran renk skalası daha iyi oluyor kamera performansı vs. Daha iyi ofis için alacaksa arkadaş ona göre önerelim sessiz gaming laptop imkansıza yakın.

Macbooklara bütçe çıkarsa bakabilirsin zaten oyun için bir bilgisayarım var dersen M1 çipli al oyunda oynayabilirim dersen ağır oyunlar Pro çipli al.
Önerebileceğiniz model varmı macbook kullanamam herhalde :D
16GB RAM ŞART BANA

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,628
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61