Neler Yeni

MSI Thin GF63 laptopun pil süresi nasıl arttırılır?

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berkay Kahraman
Hatırladığım kadarıyla 16 GB RAM, i5-12450H ve RTX 3050 var içinde.

Bu laptopu eskiden oyun için kullanırdım ama artık masaüstü sistem aldım o yüzden bunu iş için kullanıyorum fakat sıkıntısı şu; şarjdan çıkarıp monitöre bağlayarak kullanmak/çalışmak istediğim zaman pile bakıyorum 1.5 - 2 saat kullanım süresi yazıyor ama 5 dakika sonra bir bakıyorum 40 dakika olmuş. 5 dakika sonra gene bakıyorum 20 dakika kalmış. Yani asla 1.5 - 2 saat götürmüyor. Oyun bilgisayarı olduğu için hızlı gidiyor şarjı diye düşünüyorum. MSI Center üzerinden AI Engine açıktı onun yerine güç tasarrufu modunu açmayı planlıyorum başka ne yapabilirim pili daha çok gitsin diye?

Shourd

80+ Gold
Hatırladığım kadarıyla 16 GB RAM, i5-12450H ve RTX 3050 var içinde.

Bu laptopu eskiden oyun için kullanırdım ama artık masaüstü sistem aldım o yüzden bunu iş için kullanıyorum fakat sıkıntısı şu; şarjdan çıkarıp monitöre bağlayarak kullanmak/çalışmak istediğim zaman pile bakıyorum 1.5 - 2 saat kullanım süresi yazıyor ama 5 dakika sonra bir bakıyorum 40 dakika olmuş. 5 dakika sonra gene bakıyorum 20 dakika kalmış. Yani asla 1.5 - 2 saat götürmüyor. Oyun bilgisayarı olduğu için hızlı gidiyor şarjı diye düşünüyorum. MSI Center üzerinden AI Engine açıktı onun yerine güç tasarrufu modunu açmayı planlıyorum başka ne yapabilirim pili daha çok gitsin diye?
Oyun bilgisayarlığı ile alakası yok içindeki parçalar güç anlamında aşıtı verimli değiler ama faha uzun gitmesi lazım özetle bataryanızın muhtemellen öldü bi cmd kodu vardı hatırlayamadık onu alın yapıştırın cmdye orda bataryanızın ne kadar kulanılabildiği yazar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,263
Üyeler
167,279
Son üye
JusticeWarrior
Top Bottom