ConquerorXIV
80+ Gold
4050 kartlı ne önerirsin peki
4050 kartlı ne önerirsin peki
oyun bilgisayarı mı bu hocam sorun yaratır mı ısınma kasma vs. oyun odaklı bir şey almak istiyorum tipi ofis pc gibi geldi
adı bile ideapad gaming 3 diye geçiyor ilk defa mı gördünüzoyun bilgisayarı mı bu hocam sorun yaratır mı ısınma kasma vs. oyun odaklı bir şey almak istiyorum tipi ofis pc gibi geldi![]()
valla ilk defa gördüm hocam pek haşır neşir değilim. seçenek olarak başka ne önerirsinizadı bile ideapad gaming 3 diye geçiyor ilk defa mı gördünüz
biraz daha çıkarsan bu olabilir başka hiç bir cihaza bakma ya iyi değiller ya da gereksiz pahalıvalla ilk defa gördüm hocam pek haşır neşir değilim. seçenek olarak başka ne önerirsiniz
az önceki attığınız cihazla aralarında ne fark var hocambiraz daha çıkarsan bu olabilir başka hiç bir cihaza bakma ya iyi değiller ya da gereksiz pahalı
az önceki attığınız cihazla aralarında ne fark var hocam
birde satıcı gti bilişim tanındık bir firma mıdırbiraz daha çıkarsan bu olabilir başka hiç bir cihaza bakma ya iyi değiller ya da gereksiz pahalı
çok fark var işlemci, ekran ve kasa, bu bütçeyi verebiliyorsan önerim bu oluraz önceki attığınız cihazla aralarında ne fark var hocam
biraz daha çıkarsan bu olabilir başka hiç bir cihaza bakma ya iyi değiller ya da gereksiz pahalı
aynı laptop değil mi ?
evet aynısı alınır
9 taksit ve 24 gb ram arasında 600 tl var nasıl hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı laptop değil mi ?
son olarakta bu mu o mu hocam sizi çok rahatsız ettim ama ?evet aynısı alınır
9 ay taksitle bence çok güzel26 verilmez ona, illa sıfır olacaksa 24e bunu al
lenovo loq, hem ekran hem kasa olarak daha iyi, loq da başlıkta da yazdığı gibi %100 srgb victus da 45 ntscson olarakta bu mu o mu hocam sizi çok rahatsız ettim ama ?