Sir Cem T-oker
80+ Gold
hayır kasanın üstündeki tuşla renkler değişiyor.Kızmazsan sevinirim Bunun RGB si sadece mor mu ?
hayır kasanın üstündeki tuşla renkler değişiyor.Kızmazsan sevinirim Bunun RGB si sadece mor mu ?
Komple renkli yapabiliyorum değilmi, reklam fotoğrsfında sadece mor göstermişlerde teyit edeyim dedimhayır kasanın üstündeki tuşla renkler değişiyor.
Hayır RGB 7 renk dostum.Kızmazsan sevinirim Bunun RGB si sadece mor mu ?
Aaa o zaman çok iyi ben bunu gerçekten sadece mor sanıyordum. Bak bu iyi oldu. İbrahim Bey bunu sizce gaming geceleri, indirimler de vs kovalayayım mı yoksa hemen al mı dersiniz ?Hayır RGB 7 renk dostum.
Komple renkli yapabiliyorum değilmi, reklam fotoğrsfında sadece mor göstermişlerde teyit edeyim dedim
hemen al bence.Aaa o zaman çok iyi ben bunu gerçekten sadece mor sanıyordum. Bak bu iyi oldu. İbrahim Bey bunu sizce gaming geceleri, indirimler de vs kovalayayım mı yoksa hemen al mı dersiniz ?
Sıkıntı yok o 4 tane fanın krndi kontrolcüsü vs varsa sorun olmaz wraith prism felan takarım kasayatek sıkıntısı içinden FAN ÇOKLAYICI çıkmıyor.
anakartın nedir ?Aaa o zaman çok iyi ben bunu gerçekten sadece mor sanıyordum. Bak bu iyi oldu. İbrahim Bey bunu sizce gaming geceleri, indirimler de vs kovalayayım mı yoksa hemen al mı dersiniz ?
Yapıştır onu. daha ucuza zor bulursun. piyasada az var bu kasadan. öyle biliyorum.Sıkıntı yok o 4 tane fanın krndi kontrolcüsü vs varsa sorun olmaz wraith prism felan takarım kasaya
Dostlar bu kasayı alıp önünde sadece 1 adet bulunan dahili fanı söküp bu 3 lü rgb fan takmak istiyorum önerilerinizi ve kasa yorumunuzu bekliyorum. (Bu kasayı özellikle dıştan beğendiğim için alma isteğim var)
MSI MAG VAMPIRIC 100R RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG VAMPIRIC 100R RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG VAMPIRIC 100R RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart almadım ama 5600X + rtx 3060 düşünüyorum ha eğer ki hazır sistem çıkarsa onu alırım veya sistemi parça parça indirimlerle kendim toplayacağım.anakartın nedir ?
hocam anakartın modelini atar mısın ???Sıkıntı yok o 4 tane fanın krndi kontrolcüsü vs varsa sorun olmaz wraith prism felan takarım kasaya
Anakart almadım ama 5600X + rtx 3060 düşünüyorum ha eğer ki hazır sistem çıkarsa onu alırım veya sistemi parça parça indirimlerle kendim toplayacağım.