MSI MAG Forge 100R Alınır mı?

1688495504148.png

site bana insan değilsin dedi

bu arada eski bilgisayarımın kasası 100R'dı kasa şık ve ufak tek dezavantajı ufak olması diyebilirim biraz sıkış tepiş oluyor ve gösterişli komponentlerin varsa sönük kalıyorlar

Kasa güzel memnun kalırsınız ama fiyat hakkında bilgim yok.

bu arada eski bilgisayarımın kasası 100R'dı kasa şık ve ufak tek dezavantajı ufak olması diyebilirim biraz sıkış tepiş oluyor ve gösterişli komponentlerin varsa sönük kalıyorlar
Anakartım mATX zaten, bileşenlerde normal yani stok her sey sadece işlemci içinn sıvı veya kule tipi soğutma alacağım.

Hocam bende 100M var, 100R ile tek farkı R olanın ARGB olması, ekran kartının arka vida takma kısmı yanlış tasarlanmış uymuyor yani. Onun dışında bir sorunu yok güzel kasa. İstediğim gibi sıkamadım ekran kartını ama düşmüyor da korkma. Belki yeni üretilenlerde bu durumu çözmüşlerdir vidalar uymuyor kısaca, ama büyük de bir sorun değil 2 fanlı 3060 var gayet sağlam oturttum yine de.

Kasa güzel memnun kalırsınız ama fiyat hakkında bilgim yok.
TR e göre 300 tl daha ucuza geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende 100M var, 100R ile tek farkı R olanın ARGB olması, ekran kartının arka vida takma kısmı yanlış tasarlanmış uymuyor yani. Onun dışında bir sorunu yok güzel kasa. İstediğim gibi sıkamadım ekran kartını ama düşmüyor da korkma. Belki yeni üretilenlerde bu durumu çözmüşlerdir vidalar uymuyor kısaca, ama büyük de bir sorun değil 2 fanlı 3060 var gayet sağlam oturttum yine de.
Farklarının ne olduğunu biliyorum zaten ama vida uyumsuzluğunu il defa duydum teşekkür ederim. Almanya da ikisi arasında sadece 1 euro bile fark olmadığı için R ı tercih ettim.

Bende diyorum niye ekran kartının vidasını oturtturamıyorum :D . (100M kullanıyorum)
Teşekkürler bilgi için.

Geri