YakupBasel
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Yakuphan Başel
Merhaba arkadaşlar bundan 10 ay önce Msi Vector 16 i7-13700HX RTX4080 175 Watt olan modelini satın aldım. Bu model Abdullah abi'nin incelediği Msi 68HX modeliyle donanım olarak aynı sadece kasası bir sonraki yılın. Sorunuma gelirsek bilgisayarım son 1 aydır inanılmaz ısınıyor. İlk 8 ay böyle bir sorunum yoktu bir anda çıktı. Laptopum uç performans Cooler boost modunda olmasına rağmen RDR2 de ultra ayarlarda işlemci 95-98 derecelerde çoğu oyunda da bu dereceleri görüyor youtube'da bulunan laptop incelemelerinde tam yük altında 80 dereceleri geçmeyen laptop bende inanılmaz ısı seviyelerinde ve soğutucu falanda fayda etmiyor. Hatta 2 hafta önce 20-25 dk RDR2 oyunarken kendini kapatıyordu laptopun termal macun yenilemesi yaptım sorunum devam etti. Msi servise gönderdim onlarda macun yeniledi fanları temizledi ama hala sorunum devam ediyor. İnternette benim laptop modeline sahip bir kaç kişide de aynı sorun vardı onlara bakarken undervolt önermişler undervolt yaptım gene aynı bir türlü çözüm bulamıyorum. Servisten geldikten sonrada fanlar daha sesli çalışmaya başladı falan ama nafile ısılar düşmüyor. Öneride bulunabilecek arkadaşlar var mı ?