CYPLENA
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Merhaba,
MSI Vector 18 AI model laptop kullanıyorum. Son zamanlarda iki farklı bağlantı sorunu yaşıyorum:
Ethernet bağlantısı (kablolu) ara sıra kesiliyor, birkaç saniye gidip sonra kendi kendine geri geliyor.
Wi-Fi değil, doğrudan kablo bağlantısında oluyor.
Kopma sırasında bazen Windows “Ağ kablosu takılı değil” uyarısı veriyor.
Sürücüleri güncelledim, BIOS’u da en son sürüme yükselttim.
Güç tasarrufu ayarlarını devre dışı bıraktım ama sorun devam ediyor. 2-Aynı anda HyperX Cloud 3 Wireless kulaklığımda cızırtı ve bağlantı kesilmesi başlıyor.
Özellikle oyun sırasında birkaç saniyelik kopmalar oluyor.
Dongle’ı farklı USB portlarına taktım, USB güç yönetimini kapattım, NGENUITY yazılımını yeniden kurdum ama fark etmedi.MSI Center üzerinden donanım testi yaptım, bütün testler “Başarılı” çıktı, yani donanım arızası görünmüyor.
Ancak ilginç şekilde bazen Ethernet gidip geldikten sonra kulaklık da kopuyor, sanki USB ve ağ kontrolcüsü aynı anda resetleniyor gibi davranıyor.
Benzer sorunu yaşayan oldu mu?
Veya MSI BIOS / sürücü tarafında bu tür bir kararsızlık yaşayan var mı?
MSI Vector 18 AI model laptop kullanıyorum. Son zamanlarda iki farklı bağlantı sorunu yaşıyorum:
Ethernet bağlantısı (kablolu) ara sıra kesiliyor, birkaç saniye gidip sonra kendi kendine geri geliyor.
Wi-Fi değil, doğrudan kablo bağlantısında oluyor.
Kopma sırasında bazen Windows “Ağ kablosu takılı değil” uyarısı veriyor.
Sürücüleri güncelledim, BIOS’u da en son sürüme yükselttim.
Güç tasarrufu ayarlarını devre dışı bıraktım ama sorun devam ediyor. 2-Aynı anda HyperX Cloud 3 Wireless kulaklığımda cızırtı ve bağlantı kesilmesi başlıyor.
Özellikle oyun sırasında birkaç saniyelik kopmalar oluyor.
Dongle’ı farklı USB portlarına taktım, USB güç yönetimini kapattım, NGENUITY yazılımını yeniden kurdum ama fark etmedi.MSI Center üzerinden donanım testi yaptım, bütün testler “Başarılı” çıktı, yani donanım arızası görünmüyor.
Ancak ilginç şekilde bazen Ethernet gidip geldikten sonra kulaklık da kopuyor, sanki USB ve ağ kontrolcüsü aynı anda resetleniyor gibi davranıyor.
Benzer sorunu yaşayan oldu mu?
Veya MSI BIOS / sürücü tarafında bu tür bir kararsızlık yaşayan var mı?