Neler Yeni

MSİ VENTUS 3070 2X 8500TL Alınır mı ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,669
İsim
Emre
Discord
necromancerr
reis amdnin yayın kaliteleri çok kötü arkadaş 3060 ile daha az bitratele cam gibi yayın yapıyor ben daha fazla bitrate vermeme rağmen daha da kötü oluyor
Kanka 1000 tl vereyim ver bana kartı (!)

bozkan

80+ Bronze
Ben ventus 3060ti kullanıyorum, kartın ısındığı falan yok. ihtiyacınız varsa ve kart temizse alın, 8500tl 3070 için gayet iyi fiyat.

Boşta 39 derece, Darktide gibi ağır, optimizasyonu da zayıf bir oyunda ultra ayaralrda (sadece RTX high yerine medium) maksimum 72 derece alıyorum. Kartı 2 yıldır her gün en az 5-6 saat yoruyorum, bu dereceleri şimdi aldım. Bazı yorumlara aldanmayın, ekran kartı 70 derece olunca patlayacak sanan arkadaşlar oluyor. 90 dereceleri görmedikçe sorun yaşamazsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mithat Özdemir
Ben ventus 3060ti kullanıyorum, kartın ısındığı falan yok. ihtiyacınız varsa ve kart temizse alın, 8500tl 3070 için gayet iyi fiyat.

Boşta 39 derece, Darktide gibi ağır, optimizasyonu da zayıf bir oyunda ultra ayaralrda (sadece RTX high yerine medium) maksimum 72 derece alıyorum. Bazı yorumlara aldanmayın, ekran kartı 70 derece olunca patlayacak sanan arkadaşlar oluyor. 90 dereceleri görmedikçe sorun yaşamazsınız.
hocam son açtığım konuyada bakar mısın bu 3070 ile 3060ti arasında kaldım

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Boşta 39 derece, Darktide gibi ağır, optimizasyonu da zayıf bir oyunda ultra ayaralrda (sadece RTX high yerine medium) maksimum 72 derece alıyorum. Kartı 2 yıldır her gün en az 5-6 saat yoruyorum, bu dereceleri şimdi aldım. Bazı yorumlara aldanmayın, ekran kartı 70 derece olunca patlayacak sanan arkadaşlar oluyor. 90 dereceleri görmedikçe sorun yaşamazsınız.
Kronik sorunlu iki kart modeli var
1. gigabyte eagle
2. MSI ventus
Bu iki modelinde son rtx 40 serisi dışında ki bütün kartları ateş topu.

bozkan

80+ Bronze
hocam son açtığım konuyada bakar mısın bu 3070 ile 3060ti arasında kaldım
Baktım Hocam. Kimseyle ağız dalaşına girmeye niyetim yok, herkesin de algısı farklıdır ama 75 derece sıcak falan değil. Bu ekran kartı sıcaklık muhabbeti coil whine gibi olmayan bir sorunun sorun olarak algılanmasına döndü. Genellikle yaşı küçük, bilgisayar işine yeni giren arkadaşların bir heyecan ile oradan buradan okudukları şeyleri büyütmeleri buna neden oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Hangisi bütçenize uyuyorsa onu alın. Ben olsam 1500 lira farka 3070'i tercih ederdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mithat Özdemir
Baktım Hocam. Kimseyle ağız dalaşına girmeye niyetim yok, herkesin de algısı farklıdır ama 75 derece sıcak falan değil. Bu ekran kartı sıcaklık muhabbeti coil whine gibi olmayan bir sorunun sorun olarak algılanmasına döndü. Genellikle yaşı küçük, bilgisayar işine yeni giren arkadaşların bir heyecan ile oradan buradan okudukları şeyleri büyütmeleri buna neden oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Hangisi bütçenize uyuyorsa onu alın. Ben olsam 1500 lira farka 3070'i tercih ederdim.
çok haklısın hocam her kafadan bir ses çıkıyor bilmiyorum artık konuşmak için mi konuşuyorlar. yardımcı olmak için mi anlamadım. ben 3070ide almicam bi youtuber 4060lı sistem çıkarınca onu alıcam o 4060ı kullanıcam kendine dikkat et reis

Top Bottom