80 i gecmediği sürece bence bi problem yok.Merheba rtx 2080 almaya karar verdim adamdan furmark testi istedim ve değerler bana anormal geldi ve arkadaş kartın bakımını yaptırdığını söyledi sizce değerler nasıl almalımıyım Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ventus çoğunlukla böyle.Ventus'a yakışır şekilde değerler, kart sıcaklığı bile 77 ise bellek sıcaklığı falan, hotspot sıcaklığı kim bilir kaç derecedir. Hem de 5 dk'da bu değeri vermiş, 10 - 20 dk test etsen 85'i bulur ya da geçer heralde ve %100 fan hızlarına bile ulaşabilir, çok sağlıksız ve uzun ömürlü değil.
Değerler fazla ama anormal değil, kart Ventus X2 diyorsun o segmentin en kötü kartlarından biri kendisi haliyle soğutma da kötüMerheba rtx 2080 almaya karar verdim adamdan furmark testi istedim ve değerler bana anormal geldi ve arkadaş kartın bakımını yaptırdığını söyledi sizce değerler nasıl almalımıyım Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Değerler fazla ama anormal değil, kart Ventus X2 diyorsun o segmentin en kötğ kartlarından biri kendisi haliyle soğutma da kötü