Rexion
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Yusuf Emre Keskin
- https://www.instagram.com/60_yusuf/
- YusufEmreKeski2
- yusufemre.keskin.547
- Discord
- Yusuf#1390
- Bütçe
- 19000
Sa herkese iyi forumlar öncelikle. Sistemimde şuan rx580 kullanıyorum. 4060 TI'a geçmeyi düşünüyorum. Sistemim şu şekilde;
B450m A Pro Max
8x2 3000mhz Ram
Ryzen 5 5600
Thermaltake V200 kasasını kullanıyorum. Power 600W 80+
Sorum şu anakart ile ekran kartı arasında herhangi bir uyumsuzluk olur mu, ekran kartının kasaya sığmaması gibi bir durum olabilir mi? Power yeterli olur mu? Son olarak da asla almamam gereken ekran kartı markaları veya önerdiğiniz markalar var mıdır? 15k ya kadar alabilirsem baya mutlu olurum. O fiyata da Msi Ventus, Gigabyte gibi seçenekler var sanırsam ama çok bir bilgim yok iyiler mi vs.
Şuan almayı düşündüğüm ekran kartı bu ama çok bir bilgim yok. Linke tıklamak istemeyenler için resim olarak da ekliyorum
B450m A Pro Max
8x2 3000mhz Ram
Ryzen 5 5600
Thermaltake V200 kasasını kullanıyorum. Power 600W 80+
Sorum şu anakart ile ekran kartı arasında herhangi bir uyumsuzluk olur mu, ekran kartının kasaya sığmaması gibi bir durum olabilir mi? Power yeterli olur mu? Son olarak da asla almamam gereken ekran kartı markaları veya önerdiğiniz markalar var mıdır? 15k ya kadar alabilirsem baya mutlu olurum. O fiyata da Msi Ventus, Gigabyte gibi seçenekler var sanırsam ama çok bir bilgim yok iyiler mi vs.
Şuan almayı düşündüğüm ekran kartı bu ama çok bir bilgim yok. Linke tıklamak istemeyenler için resim olarak da ekliyorum
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr